Omschrijving

Praten, horen, begrijpen en begrepen worden, eten en drinken zijn soms lastig voor kinderen met een verstandelijke beperking. Als logopedist kun je daar wat aan doen. Je leert hen om contact te leggen met de mensen om hen heen en om op een veilige en prettige manier te proeven en te slikken. Cordaan Jeugd zoekt een logopedist voor 24 tot 36 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Je komt te werken bij onze kinderdienstencentra en zorgonderwijsgroepen. Deze zijn verspreid door de stad Amsterdam. Hier wordt begeleiding en behandeling geboden aan kinderen van 2 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis. De meesten spreken niet of nauwelijks of communiceren op een andere manier. Het stimuleren van de communicatie ontwikkeling en het begeleiden van veilig leren eten en drinken zijn de belangrijke onderdelen van dit werk.
De behandelingen worden zowel individueel als in groepen gegeven. Het coachen van begeleiders is een belangrijk onderdeel van de logopedische zorg (indirecte behandeling). Je werkt samen met begeleiders, verwanten, arts, paramedici (logopedist en ergotherapeut) en gedragsdeskundige.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding logopedie en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici;
  • Je hebt ervaring en of affiniteit met het werken deze doelgroep;
  • Bij voorkeur ben je bekend met NmG (Nederlands ondersteund met Gebaren) en TC en OC (Totale Communicatie en Ondersteunende Communicatie) en heb je ervaring met cliënten met dysfagie en eet- en drinkproblemen;
  • Je bent zelf reflectief, enthousiast, zelfstandig, in staat om creatieve oplossingen te bedenken en ook een teamspeler.

Wat krijg jij van Cordaan?
Wij bieden je een aanstelling van 24 tot 36 uur voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO gehandicaptenzorg in FWG 55 (€2853,- tot €4211,- bij een fulltime dienstverband). Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, Reiskostenvergoeding, parkeer vergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Smit, Manager Behandelzaken Cordaan Jeugd via T. 06-22710659 en Jill Aronds, logopediste 06-46362826.
De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 maart.

Sollicitatievoorwaarden

  • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
  • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
  • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
  • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature