Logopedist VGZ

Omschrijving

Cordaan zoekt een Logopedist voor een zwangerschapsvervanging van 32 uur per week in de periode van juni t/m oktober 2020. Beschik jij over een diploma Logopedie, heb je affiniteit met de doelgroep verstandelijk beperkten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

De baan
Om ons team van 6 logopedisten tijdelijk te versterken zoeken wij een enthousiaste logopedist. Binnen de sector VGZ ben je als logopedist werkzaam op zowel woon- als dagbestedingslocaties voor volwassenen, verspreid over verschillende locaties in Amsterdam. Daarnaast zal je werkzaam zijn met kinderen op een ODC. Als logopedist bied je logopedische deskundigheid gericht op de specifieke problemen van kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventie, diagnostiek en behandeling rondom slikproblemen, ondersteunde communicatie en gehoorproblemen. Je werkt nauw samen met medici, paramedici, gedragsdeskundigen, begeleiders en verwanten.

Wat krijg je van Cordaan?
Wij bieden je een contract van 32 uur per week voor de periode juni t/m oktober 2020:

  • Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 55 (min. € 2.675 - € 3.948 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering (8,33%), scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
  • We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Logopedie en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring.
  • Je ziet het als een uitdaging een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van de cliënt met een verstandelijke beperking.
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in staat methodisch en gestructureerd te werken, hierbinnen echter ben je in staat flexibel en creatief te handelen. Ook kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende niveaus van de cliënten.
  • Je beschikt over inlevingsvermogen.
  • Je beschikt over de nodige humor en kan goed relativeren. Je beschikt over goede computervaardigheden.
  • In bezit zijn van een rijbewijs en auto is een pré.

Enthousiast?
Mooi! Solliciteer hier dan direct online. Graag ontvangen wij bij je CV een motivatiebrief.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilse de Pijper (logopedist VGZ) via 06-11504988 of idepijper@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatie proces kan je contact opnemen met Saskia Teunissen (recruiter) via steunissen@cordaan.nl of 06-39184897.

De sluitingsdatum van deze vacature is 6 april 2020. De gesprekken zullen plaats vinden in week 17.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature