Omschrijving

Voor enkele ouderenzorg locaties in Amsterdam Zuid en Oost is Cordaan op zoek naar een maatschappelijk werker. Ben jij maatschappelijk werker, kun jij goed zelfstandig werken en vind jij het leuk om multidisciplinair samen te werken? Lees snel verder!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT, in FWG 55,: min. €3.418,- en max. €4.906,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding á 17 cent per km, een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je professioneel en persoonlijk verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van trainingen en scholing. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
In deze functie begeleid je cliënten en hun familie & relaties bij opname, verblijf en eventuele doorplaatsing. Je helpt bij vragen op zowel psychosociaal- als materieel gebied. Naast het bieden van individuele begeleiding, begeleid je bewindvoeringsaanvragen en adviseer je over complexe doorplaatsingsvragen. Je werkt hierbij intensief samen met de verschillende disciplines zoals artsen, verzorging, paramedici, zorgregie, activiteitenbegeleiding en geestelijke verzorging.

 • Je voert behandeling en/of begeleiding uit die zich richt op cognitie, beleving, gedrag en/of het systeem. Je maakt daarbij gebruik van verschillende methodieken;
 • Je informeert en adviseert betrokken medewerkers, disciplines en instanties ten aanzien van de maatschappelijke behandeling en begeleiding.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zoeken een maatschappelijk werker die plezier uitstraalt en liefdevol het werk doet. Daarnaast zien we graag dat je aan de volgende eisen voldoet:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding maatschappelijk werk of social work;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen;
 • Je bent besluitvaardig, je hebt tact en empathisch vermogen in de omgang met cliënten, familieleden en het netwerk.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een flexibele werkhouding en vindt het leuk om met verschillende teams te werken. 

Waar ga je werken?
Je gaat werken voor onze ouderenzorg locaties in regio's Amsterdam Zuid en Oost. Vanuit deze locaties worden intramurale, medische en paramedische diensten aangeboden door onder andere specialisten ouderengeneeskunde, (GZ)-psychologen, paramedici, maatschappelijk werkers, muziektherapeuten en geestelijk verzorgers. 

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de maatschappelijk werker die wij zoeken? Solliciteer direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met donderdag 25 juli.  Indien er voor de sluitingsdatum geschikte kandidaten binnenkomen dan gaan wij daar zo spoedig mogelijk mee in gesprek, daarom kan het zijn dat de vacature voortijdig wordt gesloten.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Marleen Braeken-Poppenk (Manager Behandelzaken) via mbraekenpoppenk@cordaan.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of via 06-4843 0289.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature