Omschrijving

Ben jij een ervaren en ambitieuze managementassistent die graag werkt in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een uitdagende functie waarin je jouw organisatorische en communicatieve vaardigheden kunt inzetten om onze staf en directie van het domein Wonen, Werken & Dagbesteding te ondersteunen. Solliciteer nu en kom werken bij een van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam!


Wat krijg je van ons?

Je krijgt de functietitel Secretarieel Medewerker. Deze functie valt in de CAO GHZ.

 • Een jaarcontract van 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris van minimaal €2.617,00 en maximaal €3.535,00 ((FWG 40) bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenopbouw, collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en een fietsplan inclusief reparatievergoeding.
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing aan te bieden via Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?

Als managementassistent ondersteun jij de staf en directie van de afdeling Wonen en Werk & Dagbesteding met verschillende taken. Je voorziet belanghebbenden zelfstandig van actuele en relevante (vergader-) stukken, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het notuleren en voorbereiden van diverse overleggen en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Ook ben jij verantwoordelijk voor de planning van afspraken, het regelen van vergaderingen en het bijhouden van de mail en website. Iedereen die bij het kantoor op de Zwanenburgwal langs komt ontvang jij hartelijk, jij bent het gezicht van deze locatie en verantwoordelijk voor het aanmelden van bezoekers bij de juiste medewerker.

Je bent iemand die zelfstandig werkt en altijd goed oplet waardoor jij onvolkomenheden in de administratieve organisatie op tijd signaleert en passende wijziging/aanpassing voorstelt. Je gaat vertrouwelijk om met informatie en kunt goed samenwerken met anderen. Als managementassistent bij Cordaan ben jij belangrijk voor ons succes. We bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in onze organisatie.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op minimaal MBO niveau 4;
 • Je beschikt over kennis van de organisatie, procedures en richtlijnen op secretarieel administratief gebied;
 • Je bent computervaardig met een goede kennis van Microsoft Office (365) en uitstekende kennis van Excel;
 • Je bezit een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je kunt snel schakelen, weet welke taken prioriteit hebben en je bent goed in het uitzetten van- en opvolging geven aan acties;
 • Je hebt aan een half woord genoeg en gaat pro-actief en zelfstandig te werk;
 • Je draagt bij aan de sfeer op kantoor middels jouw gastvrije, energieke en leergierige houding;

Waar ga je werken?

Bij Cordaan (afdeling Wonen en Werk & Dagbesteding) werken wij hybride. In de functie van managementassistent werk je voornamelijk op locatie Zwanenburgwal en incidenteel thuis.


Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren, wij zijn erg benieuwd naar jou. Solliciteren is mogelijk tot 31 mei 2024. De eerste gesprekken zijn op 4 juni 2024Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter WWD) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06 39 53 40 52.


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature