Omschrijving

Cordaan is op zoek naar een ervaren Manager Behandelzaken (32-36 uur p.w.) voor het Domein Wonen met Zorg voor Ouderen die, samen met de collega Manager Behandelzaken, met energie de beweging van vakinhoudelijk leiderschap verder wil brengen.

Wat krijg je van ons?
Een essentiële functie in een organisatie die vanuit inclusie verantwoordelijkheid neemt voor het ontwikkelen van langdurige zorg in Amsterdam. Een functie met volop ontwikkelruimte waarin je constructief en collegiaal samenwerkt met je collega manager behandelzaken Een inspirerende plek waarbij we continu werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.
Daarnaast krijg je:

 • Een dienstverband van 32-36 uur p.w. met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 70, (min. €4.896 en max €7293,- o.b.v. 36 uur.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als manager Behandelzaken ben je integraal verantwoordelijk voor de behandeldienst en geef je leiding aan circa 80 gedreven behandelaren. Het behandelteam bestaat uit artsen, praktijkverpleegkundigen, psychologen paramedici, vaktherapeuten en het secretariaat, onderverdeeld in verschillende vakgroepen. Het ziekteverzuim is laag en de intrinsieke motivatie is groot.

Het zorglandschap is sterk in beweging, fundamentele veranderingen in denken en doen zijn noodzakelijk in onze maatschappij om de zorg nu en in de toekomst beschikbaar en betaalbaar te houden. Samen binnen Cordaan bereiden we ons hierop voor middels onze nieuwe strategische koers. De impact van de maatschappelijke bewegingen raken ons allemaal, ook het domein WMZO. Daarom willen we het vakinhoudelijk leiderschap binnen de behandelaren nog steviger laten ontwikkelen. Als manager behandelzaken werk je vanuit de visie van Cordaan en de nieuwe strategische koers. Eén van de pijlers is meer balans tussen behandeling en dagbeleving. 
Een omgeving waarbij we los van hiërarchie elkaar motiveren, gebruik maken van elkaars deskundigheid en proactief werken aan verbetering en vernieuwing. Vakinhoudelijk leiderschap is hiermee de verandering mogelijk maken met ‘jezelf, de ander en de maatschappij. We willen deze beweging op een zorgvuldige manier en in een passende snelheid (3 jaar) inzetten zodat verandering ingezet kan worden maar continuïteit en kwaliteit van de behandeling geborgd is (de winkel is immers open). Zeker in het eerste jaar van deze beweging vraagt het om een extra investering in o.a. het gaan organiseren en positioneren van de vakgroep voorzitters, het inrichten van een behandel MT en voldoende stabiliteit/capaciteit in het management creëren om deze verandering te begeleiden. Kortom, niet met grote stappen snel thuis maar inzet op een organisatie die klaar is voor de langere termijn.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een verbindende manager op tactisch en strategisch niveau die zijn/haar visie op de zorg effectief kan maken door slim te organiseren en complexiteit te reduceren. Je bent in staat om het team te inspireren, het beste uit medewerkers te halen en te motiveren. Je geeft richting maar ook ruimte en vertrouwen, denkt in mogelijkheden en gaat moeilijke besluiten niet uit de weg. Je bent een natuurlijke netwerker die steeds de samenwerking opzoekt, zowel intern als extern. Je bent in staat om de behandeldienst van Cordaan op de kaart te zetten. Je hebt ervaring met en misschien zelfs wel passie voor veranderprocessen en weet tegenstellingen op een natuurlijke manier te overbruggen. Je bent bedrijfsmatig stevig onderlegd en weet een goed evenwicht te bewaren tussen effectiviteit en efficiëntie.

 • Een relevante opleiding op WO niveau aangevuld met een bedrijfskundige en/of managementopleiding;
 • Kennis van en affiniteit met ontwikkelingen binnen de zorg (bij voorkeur ouderenzorg);
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een managementfunctie waarbij je leiding hebt gegeven aan behandelaren/professionals, bij voorkeur in een grote organisatie;
 • Ervaring met verandertrajecten is een pre.

Waar ga je werken?
Het domein Wonen met Zorg voor Ouderen (WMZO) binnen Cordaan biedt ondersteuning aan Amsterdammers met een diverse problematiek. Altijd bedoeld om bij te dragen aan een waardevol leven. Niet de diagnose staat centraal, maar het stimuleren van ieders mogelijkheden. Inclusie bij Cordaan krijgt vorm doordat je kunt zijn wie je wilt zijn. Niemand blijft onopgemerkt en moet zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat hij of zij wenst. Liefst zo lang mogelijk in de eigen omgeving. En als dat niet meer kan, op een van onze woonlocaties. De behandeldiensten binnen het domein WMZO ressorteert onder de directie WMZO.


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Een assessment kan een onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marjo Scheffer via 06-27744545. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 0628171503. Solliciteren is mogelijk tot vrijdag 17 oktober.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature