Manager - GGZ

Omschrijving

Ben jij onze nieuwe manager voor de GGZ Meerzorgafdeling te Buitenveldert?

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract van 32- 36 uur per week met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform cao GGZ schaal FWG 60
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding conform cao en een fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt minimaal over een hbo diploma in een zorg-gerelateerde richting, aangevuld met een managementopleiding.
 • Ook heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een managementfunctie in de zorg en je hebt ruime kennis en ervaring van het vakgebied geestelijke gezondheidszorg of op het gebied van ouderenzorg.
 • Je bent een ervaren, stevige en ambitieuze leidinggevende, die de herstelvisie doorleeft en uitdraagt.
 • Je bent verbindend, present, denkt creatief en je bent een goede coach. 
 • Ervaring met projectmanagement is een pré.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in woonzorgcentrum de Buitenhof in Buitenveldert. In de Buitenhof wonen 30 oudere cliënten met chronische psychiatrische problematiek. Deze portefeuille is nog in ontwikkeling en zal in de toekomst uitgebreid worden.

Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering van de organisatorische eenheid. Je geeft leiding, coacht en faciliteert de medewerkers van je teams. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en inspirerende werkomgeving voor je collega’s en een veilige en herstelgerichte woon- en leefomgeving voor onze cliënten. Daarnaast ben je het gezicht en aanspreekpunt van je teams en je legt en onderhoudt contact met alle relevante partners op het gebied van zorg en welzijn. Intern werk je nauw samen met de andere locaties, zorgdomeinen en diensten van Cordaan. Ook lever je een constructieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen het domein.

Cordaan GGZ ondersteunt mensen met psychiatrische problematiek of langdurige psychosociale problemen in Amsterdam. Dit doen we bij de mensen thuis en in woonvoorzieningen. We hanteren hierbij de herstelvisie als leidend principe. Dit betekent dat het overal in doorademt: in onze manier van begeleiden maar ook in onze manier van organiseren. Zo doen we recht aan talenten en wensen van ieder individu. Op basis van ons meerjarenprogramma streven we niet alleen naar steeds betere dienstverlening, maar willen we ook de beste randvoorwaarden bieden voor onze medewerkers.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Marieke Hordijk via 06-2835 6372 of mhordijk@cordaan.nl 

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare bewoners, cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit heeft ook invloed op onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature