Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt per direct een enthousiaste manager voor de kinderverpleegkundige teams voor 24 uur per week! Heb jij affiniteit met kinderen met een ontwikkelingsachterstand en ben je een ervaren manager met een warm hart voor zijn medewerkers? Dan ben jij misschien wel de manager die wij zoeken!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO GHZ FWG 60 (min. €3.482,- en max. €5.062,- bruto per maand o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
 • Cordaan faciliteert thuiswerken.

Wat ga je doen?
Als manager ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering. Je geeft leiding, coacht, faciliteert de medewerkers van het team en ontwikkelt en borgt hun ontwikkeling naar professionaliteit. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige omgeving voor de kinderen en hun gezinnen en de medewerkers zodat zij goede zorg kunnen verlenen. Preventie en het versterken van het gezinssysteem zijn belangrijke uitgangspunten. Bij Cordaan Jeugd worden verschillende diensten aangeboden die enerzijds gericht zijn op het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen en anderzijds ter versterking en daar waar nodig verminderen van de belasting van de ouders.

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij het domein Cordaan Jeugd en geeft hierbij leiding aan het kinderverpleegkundige schoolteam en het kinderverpleegkundig thuisteam. De teams verlenen zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Beide teams zijn ambulant werkend teams dat verpleegkundige zorg verleent aan ernstig (chronisch) zieke kinderen thuis, of op school . Dit gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals specialisten en huisartsen. Het gaat hierbij om kortdurende technische handelingen bij de kinderen thuis of op school.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, gericht op zorg;
 • Je hebt een management opleiding afgerond of bent bereid deze te volgen;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie in de zorg;
 • Je draagt jouw expertise over en je bevordert de samenwerking en het teamwork;
 • Je bent een zeer sterke netwerker en je kunt verbindingen leggen tussen mensen met verschillende werkstijlen vanuit een multidisciplinaire achtergrond;
 • Je weet je stevig te positioneren in het krachtenveld tussen de wensen van de organisatie, de wensen van het team en de vragen die voortkomen uit de complexiteit van de zorg.

Enthousiast?
Mooi! Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Hanneke Vrielink (directeur) via 06 51 72 83 72. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06 38 99 03 49.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature