Omschrijving

Als manager LVB+ ben jij het gezicht en aanspreekpunt van drie teams in Amsterdam Noord en individuele medewerkers. Je faciliteert hen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Je bent een bron van inspiratie en motiveert jouw team om gezamenlijk uitstekende dienstverlening te bieden. Bij ons draait het om het creëren van veiligheid, groei en welzijn. Ben jij klaar voor deze uitdagende rol? Word manager LVB+ die onze teams in Amsterdam Noord leidt naar succes. Solliciteer nu en maak het verschil!

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract 36 uur per week met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform CAO VGZ schaal FWG 60. €3482,- en max. €5062,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Wij bieden volop mogelijkheden om als persoon maar ook qua kennis en vaardigheden te groeien – bij Cordaan kom je tot bloei! Hiervoor hebben wij o.a. een eigen e-learning platform en online leermogelijkheden via Good Habitz;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VGZ;
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Wat ga je doen?

Als manager ben je integraal verantwoordelijk voor de dienstverlening die we aan cliënten met LVB bieden vanuit drie teams in Amsterdam Noord. Je geeft leiding, coacht en faciliteert de medewerkers van je teams. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en inspirerende werkomgeving voor je collega’s en een veilige en ontwikkelingsgerichte woon- en leefomgeving voor onze cliënten. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van je teams en individuele medewerkers en faciliteert hen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je biedt ruimte waar dat kan maar durft besluiten te nemen waar dat nodig is. Je hebt oog voor de talenten van je medewerkers en weet die te mobiliseren. Je legt en onderhoudt contact met alle relevante partners op het gebied van zorg en welzijn. Intern werk je nauw samen met de andere managers, zorg domeinen en diensten van Cordaan. Daarnaast lever je een constructieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen het domein en projecten die voorvloeien uit ons programma.

Cordaan LVB+ ondersteunt mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomend problematiek in Amsterdam. Dit doen we bij de mensen thuis en in woonvoorzieningen. We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Op basis van ons meerjarenprogramma “je kunt zijn wie je bent” streven we niet alleen naar steeds betere dienstverlening, maar willen we ook de beste randvoorwaarden bieden voor onze medewerkers.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt minimaal over een Hbo-diploma in een zorg-gerelateerde richting, aangevuld met een managementopleiding. 
 • Je hebt werkervaring in een managementfunctie in de zorg en je hebt ruime ervaring en kennis van het vakgebied LVB. 
 • Je bent een stevige en ambitieuze leidinggevende. 
 • Je bent verbindend, zichtbaar, denkt out of the box en je bent een goede coach. 
 • Ervaring met projectmanagement en verandermanagement is een pre.

Waar ga je werken?

Je werkgebied is Amsterdam Noord. Je gaat daar leiding geven aan de teams Spreeuwenpark, Ketelmakerij en het Ambulante WLZ team Noord. De drie teams vormen een samen een startende wooncirkel voor de doelgroep LVB+ in de wijk. De eerste stappen in de samenwerking zijn gezet en er ligt een mooie uitdaging dit samen met de teams verder vorm te geven in de toekomst. Het team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers en biedt ondersteuning aan ruim 70 cliënten in de wijk.

Enthousiast? 

Solliciteer direct online. Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Marcel Mucek, te bereiken via 0622903523.  Voor vragen over het sollicitatieproces bel of mail naar Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 – 38690748. Een assesment, talentscan, is onderdeel van de procedure. De sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 11 juni 2023.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature