Omschrijving

Cordaan LVB+ ondersteunt mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomend problematiek in Amsterdam. Dit doen we bij de mensen thuis en in woonvoorzieningen. Hier werken we aan met ons het methodisch kader voor LVB Lifewise Op basis van ons meerjarenprogramma 'Met aandacht voor het anders-zijn' streven we niet alleen naar steeds betere dienstverlening, maar willen we ook de beste randvoorwaarden bieden voor onze medewerkers.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract 36 uur per week met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO VGZ schaal FWG 60. €3482,- en max. €5062,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Wij bieden volop mogelijkheden om als persoon maar ook qua kennis en vaardigheden te groeien – bij Cordaan kom je tot bloei! Hiervoor hebben wij o.a. een eigen e-learning platform en online leermogelijkheden via Good Habitz;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO VGZ;
  • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!

Wat ga je doen?

Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering. Je geeft leiding, coacht en faciliteert de medewerkers van je teams. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en inspirerende werkomgeving voor je collega’s en een veilige en ontwikkelingsgerichte woon- en leefomgeving voor onze cliënten. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van je teams en individuele medewerkers en faciliteert hen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je biedt ruimte waar dat kan maar durft besluiten te nemen waar dat nodig is. Je hebt oog voor de talenten van je medewerkers en weet die te mobiliseren. Je legt en onderhoudt contact met alle relevante partners op het gebied van zorg en welzijn. Intern werk je nauw samen met de andere managers, zorg domeinen en diensten van Cordaan. Daarnaast lever je een constructieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen het domein en projecten die voorvloeien uit ons programma.

Vereisten

Waar ga je werken?

Je werkgebied is Amsterdam Oost. Je gaat daar leiding geven aan het team Oost, Watergraafsmeer en Diemen. Vanuit twee steunpunten ondersteunen zo’n 30 collega’s 90 cliënten in individuele woningen in deze stadsdelen.

Wie ben jij?

Je beschikt minimaal over een hbo diploma in een zorg-gerelateerde richting, aangevuld met een managementopleiding. Je hebt werkervaring in een leidinggevende functie in de zorg en je hebt ruime ervaring en kennis van het vakgebied LVB. Je deelt net als wij de overtuiging dat de samenleving er mooier op wordt als iedereen ertoe doet. Je bent verbindend, zichtbaar, denkt out of the box en je bent een goede coach.

Enthousiast?
Solliciteer direct online. Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Rianne Tromp, te bereiken via 0683984580

De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 oktober 2023

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature