Manager - LVB +

Omschrijving

Ben jij onze nieuwe manager voor LVB+ Amsterdam West en Zuidoost?

Cordaan LVB+ ondersteunt mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek in Amsterdam. Dit doen we bij de mensen thuis en in woonvoorzieningen. We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Op basis van ons meerjarenprogramma “je kunt zijn wie je bent” streven we niet alleen naar steeds betere dienstverlening, maar willen we ook de beste randvoorwaarden bieden voor onze medewerkers.

Wat ga je doen?
Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering. Je geeft leiding, coacht en faciliteert de medewerkers van je teams. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en inspirerende werkomgeving voor je collega’s en een veilige en ontwikkelingsgerichte woon- en leefomgeving voor onze cliënten. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van je teams en individuele medewerkers en faciliteert hen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je biedt ruimte waar dat kan maar durft besluiten te nemen waar dat nodig is. Je hebt oog voor de talenten van je medewerkers en weet die te mobiliseren. Je legt en onderhoudt contact met alle relevante partners op het gebied van zorg en welzijn. Intern werk je nauw samen met de andere managers, zorg domeinen en diensten van Cordaan. Daarnaast lever je een constructieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen het domein en projecten die voorvloeien uit ons programma.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt minimaal over een hbo diploma in een zorg-gerelateerde richting, aangevuld met een managementopleiding.
 • Ook heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een managementfunctie in de zorg en je hebt ruime kennis en ervaring van het vakgebied LVB.
 • Je bent een ervaren, stevige en ambitieuze leidinggevende.
 • Je bent verbindend, present, denkt creatief en je bent een goede coach.
 • Ervaring met projectmanagement is een pré.

Waar ga je werken?
Je werkgebied is Amsterdam West en Zuidoost. Je gaat daar leiding geven aan de teams De Wending en Parkhof LVB, De Wending biedt ondersteuning aan cliënten in zelfstandige woningen in West, Parkhof biedt begeleiding en behandeling aan cliënten in een voorziening en bij cliënten thuis.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract van 32- 36 uur per week met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform cao GHZGHZ schaal FWG 60
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding conform cao en een fietsenplan.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Marieke Hordijk via 06-2835 6372 of mhordijk@cordaan.nl 

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature