Omschrijving

Cordaan Zorg in de Wijk is volop in ontwikkeling! Veranderingen, nieuwe initiatieven, samen vormgeven aan de toekomst; dit zijn allemaal begrippen die erg op ons van toepassing zijn en waar wij veel waarde aan hechten. Wij zijn hiervoor op zoek naar een inspirerende en verbindende manager wijkverpleging die samen met ons gaat werken aan deze ontwikkelingen!

Wat krijg je van ons?

 • Een contract van 32 - 36 uur per week ;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 60 (min. €3.768,- en max. € 5.593,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, reiskostenvergoeding conform CAO VVT en een fietsenplan;
 • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;

Wat ga je doen?
In de functie van manager wijkverpleging ben jij als leidinggevende hét aanspreekpunt voor onze wijkverpleegkundigen en andere verpleegkundige specialismen. Jouw span of control beslaat 40-50 medewerkers, verdeeld over een zes-zevental teams binnen regio Amsterdam. Je coacht en inspireert je medewerkers om hun professionele autonomie te vergroten, de interdisciplinaire samenwerking te versterken en eigenaarschap te tonen. Kortom; je stimuleert medewerkers om tot bloei te komen en zorgt ervoor dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen.

Tegelijkertijd stuur je op een gezonde bedrijfsvoering in jouw gebied en maak je de vertaalslag van KPI’s naar praktische interventies. Samen met de teammanagers ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van zorg binnen de teams.

Als manager wijkverpleging heb je daarnaast ook een belangrijke rol in het signaleren van relevante ontwikkelingen in het vakgebied en het overbrengen van mogelijkheden en consequenties voor het domein. Je zorgt ervoor dat ontwikkelingen en vakinhoudelijke kennis worden gedeeld binnen Zorg in de Wijk en maakt als projectleider via domeinbrede en -overstijgende projecten de doorvertaling naar tactisch beleid.

Tenslotte vervul je als manager wijkverpleging een ambassadeursrol waarin je het wijkverpleegkundig collectief van Cordaan Zorg in de Wijk vertegenwoordigd en Cordaan presenteert als interessante werkgever. Je bouwt en onderhoudt hiertoe een uitgebreid in- en extern netwerk.

Over Zorg in de Wijk
Zorg in de Wijk is één van de zeven zorgdomeinen binnen Cordaan, en richt zich op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van hulpbehoevende ouderen. Het uitgangspunt is dat cliënten passende zorg van ons ontvangen; zorg die werkt, waar mogelijk dicht bij de patiënt en waarbij patiënt en zorgverlener samen beslissen. De wijkteams van Cordaan bieden hiervoor zorg en ondersteuning in alle wijken van Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep.
We zijn een belangrijke systeemaanbieder in de regio en samen met onze partners in de keten van zorg en welzijn zetten we o.a. in op het door ontwikkelen van netwerkzorg, ziekenhuisverplaatste zorg en verpleeghuiszorg thuis.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van ten minste een hbo diploma;
 • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie of positie.
 • Je hebt een visie op het (wijk)verpleegkundig vak en de toekomst van de ouderenzorg;
 • Je beschikt over coachende vaardigheden en kan meepraten op verschillende niveaus binnen de organisatie;
 • Je hebt ervaring op het gebied van projectmatig werken;
 • Je hebt lef en durft buiten de bestaande kaders te denken;
 • Een zorg gerelateerde achtergrond is niet noodzakelijk, maar geniet wel de voorkeur.

Waar ga je werken?
Je werkt in een team met drie andere managers wijkverpleging en rapporteert aan de domeinmanager. Je hebt een ‘dotted line’ naar de manager zorg & ondersteuning en bent samen met de teammanagers integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit, continuïteit en doelmatigheid van de geleverde zorg.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Ben jij de manager wijkverpleging die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Sluitingsdatum voor deze vacature is woensdag 29 mei, 2024. In de week van 3 juni zullen de eerste gesprekken plaatsvinden.

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via 06-34455 809 of jtilgenkamp@cordaan.nl.

Heb je een vraag over de functie? Neem dan contact op met Joost Hultzer (Domeinmanager) via 06 – 1159 8756 of jhultzer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature