Manager wijkverpleging

Omschrijving

Cordaan Zorg in de Wijk is volop in ontwikkeling! Vanaf 1 januari 2019 heeft Cordaan het ‘Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief (AWC)’  daarom opgericht. De wijkverpleegkundigen krijgen hierin de ruimte om hun vak uit te oefenen zoals beschreven in het nieuwe Kwaliteitskader Wijkverpleging 2018 en worden niet meer opgenomen in het basisrooster.


Wij zijn daarom op zoek naar een inspirerende en verbindende manager wijkverpleging die samen met ons werken aan de ontwikkeling van het vak wijkverpleging en zich inzetten voor het nieuw te vormen AWC. Het AWC bestaat uit ruim 80 wijkverpleegkundigen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van zorg aan onze cliënten in de stad. Ben jij degene die samen met onze wijkverpleegkundigen het AWC gaat vormgeven?

 

De baan 

In deze nieuwe functie ben jij als leidinggevende hét aanspreekpunt voor de wijkverpleegkundigen. Naast management taken, staat luisteren en aandacht geven aan zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers hierbij centraal. Je vindt het leuk om medewerkers en het team te coachen en draagt zo bij aan het leveren van optimale zorg en een fijne werkomgeving van het Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief. Daarnaast werk je nauw samen met de teamcoordinatoren en de planners uit de wijk om constant de beste zorg te leveren en continuïteit van zorg te waarborgen.


Je coacht en inspireert de wijkverpleegkundigen in het 
het vergroten van hun professionele autonomie, versterken van de onderlinge samenwerking en het pakken van eigenaarschap. Op innovatieve wijze deel en verbind jij vakinhoudelijke kennis om het vak van wijkverpleegkundigen naar een nog hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan het organiseren van intervisie en themadagen. Je vervult een ambassadeursrol vanuit het wijkverpleegkundig collectief op stedelijk niveau.


De loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een echte inspirator en hebt een duidelijke visie op de toekomst van het AWC. Je kan je passie voor de zorg en het vak overbrengen aan anderen. Je bent een rolmodel voor de wijkverpleging. Je bent creatief en durft buiten de bestaande kaders denken. Je stimuleert de interdisciplinaire samenwerking tussen de wijkverpleegkundigen, eerstelijns behandelaren en andere betrokken partijen.

   

Jij & Cordaan

 • Je bent in het bezit van een afgerond HBO-V diploma
 • Ervaring in de zorg is een pré 
 • Je hebt een duidelijke visie op het wijkverpleegkundig vak
 • Flexibel inzetbaar, ook in avond en weekend indien nodig
 • Je hebt aantoonbare kennis en expertise van de zorgsector en wijkverpleging
 • Je beschikt over coachende vaardigheden en kan meepraten op verschillende niveaus binnen de organisatie 
 • Ervaring op het gebied vak- en beleidsontwikkeling en/of ambassadeurschap is een pré
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk

 

Wat wij je bieden:

 • Een jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op verlenging
 • Salaris conform CAO VVT FWG 60 (min. €3.088,- en max. €4.583,- bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur)
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden
 • Een goede pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsplan

Informatie & solliciteren
 Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marja van der Wilde via 06–18734012

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.