Omschrijving

Markant is het centrum voor mantelzorg in Amsterdam, Diemen en Duivendrecht. Wij helpen mantelzorgers de balans en regie over het leven te behouden zodat zij het zorgen voor een ander blijven volhouden. Markant ondersteunt mantelzorgers. Dit zijn mensen die belangeloos en langdurig zorgen voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in de directe omgeving die een beperking heeft of chronisch ziek is. Met informatie, advies en cursussen ondersteunen we mantelzorgers om de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor zichzelf. Ook zetten we vrijwilligers in om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten. Per 1 september zoekt Markant een Projectleider Communicatie en Projectontwikkeling voor 32 uur per week.

De functie:

Je bent meewerkend projectleider. Dat betekent dat je naast je uitvoerende werkzaamheden op de afdeling communicatie (gemiddeld 28 uur per week) gemiddeld 4 uur per week operationeel en inhoudelijk leiding geeft aan de medewerkers die betrokken zijn bij de ondersteuning van de uitvoerende projecten. Dit doe je in afstemming met en samen met de andere projectleiders binnen Markant. Het team is divers en bestaat uit een groep leuke (directe) collega's.

Vanuit je rol als medewerker op de afdeling communicatie houdt je je bezig met alle taken rondom de corporate communicatie en werving en promotie van de activiteiten van Markant. Je bent all-round communicatieadviseur.

Je bent, samen met de andere projectleiders, verantwoordelijk voor de projectrealisatie en de betrokken medewerkers. Je zorgt voor een goede informatieoverdracht, (implementatie van) communicatie en ziet toe op naleving van de projectondersteuning op het gebied van tijd, budget en kwaliteit.

De projectondersteuning wordt uitgevoerd door 4 medewerkers op de afdeling communicatie en daarnaast is er ook projectondersteuning vanuit de 3 medewerkers op het secretariaat van Markant.

Vereisten

Wie zoeken wij:

We zoeken een ervaren all-round communicatie adviseur met ervaring in het aansturen van een team.

 • Je bent flexibel, hands-on, pragmatisch, betrouwbaar en innovatief. Je hebt lef, durft mensen aan te spreken en houdt van uitdagingen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent gesprekspartner met interne en externe opdrachtgevers, zoals b.v. de gemeente Amsterdam.
 • Je bent gewend om het voortouw te nemen. Je bent stressbestendig, de werkdruk kan soms behoorlijk oplopen en je bent gewend om met deadlines te werken.
 • Je denkt mee over nieuwe methodieken, onderzoeken en het ontwikkelen van nieuwe arrangementen binnen de informele zorg.
 • Wij willen als organisatie groeien en verbeteren en jij wilt daaraan bijdragen. Je bent ondernemend en hebt een positieve houding.
 • Je bent bereid om als het nodig is incidenteel weekenden of avonden te werken.

Wie ben jij:

Als Projectleider Communicatie en Projectondersteuning beschik jij over:

 • Een HBO werk- en denkniveau op het gebied van communicatie en marketing.
 • Ervaring met het ontwikkelen, organiseren, plannen van, en communicatie rondom projecten. Je hebt ervaring met Hootsuite, digitale nieuwsbrieven, hoosting van digitale bijeenkomsten,
 • Ervaring met projectmatig werken en bijbehorende verslaglegging.
 • Ervaring of aantoonbare affiniteit met informele zorg, mantelzorg en vrijwilligers.

Wat bieden wij:

 • Een zelfstandige, uitdagende functie binnen een heel leuke organisatie. Er is ruimte voor opleiding en training.
 • De mogelijkheid om je uren flexibel in te richten en de mogelijkheid om uren thuis te werken. Het betreft een dienstverband, in de eerste instantie, voor een jaar.
 • De arbeidsomvang is 32 uur per week. Hierbij hoort een passend jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband,
 • Goede salariëring (FWG 55) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT.

Informeren en solliciteren:

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct. Graag ontvangen wij je cv en een uitgebreide motivatie. De sluitingsdatum voor deze vacature staat op woensdag 23 juni.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt je contact opnemen met Karin de Roo, manager Markant, tel: 06 48 42 97 81

Markant is het centrum voor mantelzorg in Amsterdam, Diemen en Duivendrecht en maakt deel uit van Cordaan

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature