Omschrijving

Wij zoeken voor de locatie In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep een ervaren masterpsycholoog voor 24-36 uur per week. Ben jij klaar om een verschil te maken in het leven van onze ouderen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 60: min. €3.938,- tot max. €5.593,- o.b.v. 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Waar ga je werken?

Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum voor ouderen, gelegen in een prachtige groene omgeving in Nieuw-Vennep. Bij ons wonen ouderen in een gezellige en ruim opgezette locatie. Er heerst een open en warme werkcultuur, waar de collega's oog hebben voor de bewoners en voor elkaar.

Als psycholoog bij Het Zomerpark krijg je de kans om te werken op verschillende afdelingen, waaronder de revalidatie, somatiek en psychogeriatrie. Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals artsen, verzorgende teams en ergotherapeuten, om de beste zorg voor de bewoners te garanderen. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit om de behoeften en uitdagingen van de bewoners te identificeren. Je analyseert gedrag, stelt hypotheses op en ontwikkelt en implementeert vervolgens omgangs- en behandelplannen op maat, met aandacht voor de specifieke behoeften van elke bewoner. Op de psychogeriatrie zal dit voornamelijk mediatief via het zorgteam zijn. Dit vraagt soms een grote dosis creativiteit. Op de revalidatie en somatiekafdelingen krijg je te maken met een verscheidenheid aan verwijzingen, van individuele diagnostiek en behandeling tot het opstellen van omgangsplannen. Daarnaast bied je ondersteuning aan families en mantelzorgers bij het omgaan met de uitdagingen van het ouder worden van en de zorg voor hun dierbaren.


De complexiteit van onze doelgroepen neemt toe, wat ons werk erg divers en uitdagend maakt! Dit vraagt ook om passende begeleiding, die geboden wordt in de vorm van wekelijkse supervisie door een GZ-psycholoog. Daarnaast start er binnenkort groepssupervisie waarbij je onder begeleiding van GZ-psychologen samen met je collega masterpsychologen kan werken aan je leerdoelen en de fijne kneepjes van ons mooie vak op uniforme wijze leert uitvoeren.


Wie zijn wij?
Cordaan is een grote zorgorganisatie met locaties door heel Amsterdam en omstreken. Voor de locatie In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) zoeken wij een nieuwe collega. Je komt te werken in een vakgroep met twintig collega psychologen, waarvan vier GZ-psychologen, drie PioG's en dertien masterpsychologen. We zijn met de vakgroep momenteel actief bezig met de onderlinge verbinding en het verder professionaliseren van onze werkwijze. Zo is elke collega van bepaalde onderwerpen 'thema-eigenaar', wat inhoudt dat je je op dat gebied verdiept en recente ontwikkelingen bijhoudt. Elk vakgroepoverleg geeft iemand een psy-pitch, zodat we ook op die manier onderling onze kennis op peil houden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma psychologie en hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.
 • Je beschikt over de creativiteit en het doorzettingsvermogen om effectief te kunnen werken met multidisciplinaire teams en management.
 • Je bent je bewust van je professionele rol en draagt dit helder en duidelijk uit.
 • Je bent in staat zelfstandig (onder supervisie van een GZ-psycholoog) te werken maar ook de samenwerking op te zoeken.
 • Je bent bereid je actief in te zetten voor de vakgroep en mee te werken aan verdere professionalisering.
 • Je bent in het bezit van een Logo-verklaring en bereid te solliciteren voor de GZ-opleiding.


Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de locatie kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (Manager Behandelzaken) via mscheffer@cordaan.nl of via 06 – 2774 4545. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06 48 43 02 89.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature