Omschrijving

De behandeldienst van Cordaan zoekt per direct tot 01 mei 2023 een enthousiaste en zelfstandige Master Psycholoog, voor 24-32 uur per week, met hart voor de ouderenzorg voor twee locaties in Amsterdam.


Wat krijg je van ons?

 • Een contract (24 -32 uur per week) voor de periode 01-10-2022 tot 01-05-2023;
 • Salaris CAO VVT FWG 60 voor de master psycholoog (min. €3399,- en max. €5045,- bruto o.b.v. 36 uur p.w);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Wat ga je doen?

Als Master Psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste vakgroep van circa 20 (GZ)-psychologen. Je houdt je bezig met (neuro)psychologische diagnostiek met betrekking tot het psychisch en cognitief functioneren van cliënten, het analyseren van gedragsveranderingen en/of andere problemen die hieruit kunnen ontstaan en behandeling. Hierin werk je nauw samen met andere betrokken disciplines. Ook hou je je bezig met het geven van psycho-educatie en het begeleiden van het cliëntsysteem, en je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering.

Een masterpsycholoog ontvangt supervisie van een GZ-Psycholoog.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze functie bij Cordaan staan de volgende functie-eisen centraal:

 • In bezit van een masterdiploma psychologie, in de richting van klinische neuropsychologie, gerontologie of klinische psychologie.
 • Affiniteit met de doelgroep en ervaring in de ouderenzorg op het gebied van somatiek, psychogeriatrie, psychiatrie. Je kunt zelfstandig een omgangsadvies opstellen en een neuropsychologisch onderzoek uitvoeren;
 • Bij voorkeur ervaring met evidence based psychologische behandelingen;
 • Zelfstandigheid in het uitvoeren van werkzaamheden;
 • Collegiaal en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team;
 • Visie op ouderenzorg en respect voor eigenheid van cliënten en hun systeem.


Waar ga je werken?
Je zal gaan werken op de locaties Spaarnhout en Hof van Sloten. Op basis van ervaring van de kandidaat en in afstemming met de vakgroep psychologen kan hierin nog een andere keuze worden gemaakt. Cordaan biedt behandeling en begeleiding, gericht op gezondheid en welbevinden van individuele cliënten die aangewezen zijn op (psychogeriatrische, somatische, psychiatrische of revalidatie) verpleeghuiszorg. De Master Psychologen binnen Cordaan zijn onderdeel van het multidisciplinaire team dat werkt vanuit een omgevings- en cliëntgerichte visie waarbij de leefstijl van de cliënt richtinggevend is voor de keuze en uitvoering van de behandeling.


Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan contact op met Marjo Scheffer (Manager Behandelzaken) via mscheffer@cordaan.nl. 


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature