MBO verpleegkundige AMC / Cordaan: Wijkkliniek

Omschrijving

Binnenkort starten het AMC & Cordaan een innovatieve samenwerking in onze vernieuwde locatie Eben Haëzer: de Wijkkliniek. Cliënten kunnen daar rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. Een multidisciplinair team werkt evidence-based aan de behandeling van het acute medische probleem, functiebehoud en een veilige terugkeer naar huis. Naast de Wijkkliniek komt er in Eben Haëzer ook een revalidatiecentrum en woningen voor complexe somatiek en psychogeriatrie. Voor heel Eben Haëzer geldt dat de cliënt en mantelzorger centraal staan. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Ga jij met ons deze uitdaging aan?

 

De loopbaan
Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je  loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan. 

Vereisten

 

Jij & Cordaan

Je bent MBO-gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Je plant, coördineert en verricht verpleegkundige handelingen. Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen. Je bent ondernemend en creatief en je hebt zin om samen met je collega's vorm te geven aan een nieuwe locatie van Cordaan. Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je voelt je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan beste uitkomsten voor ouderen, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie. Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg.

 

Wat we je bieden
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 45. Je krijgt een vast contract voor 32-36 uur per week.

 

Informatie & solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met Ivo de Jong, locatiemanager Eben Haëzer, 06 – 51 05 33 21. Solliciteren kan via de button: voeg bij je CV een kort en bondige motivatie toe.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.