MBO Verpleegkundige - locatie Eben Haëzer - afdeling Wijkkliniek

Omschrijving

Sinds juni 2018 is de eerste WijkKliniek voor Acute ouderenzorg van Nederland open. De WijkKliniek is een samenwerking tussen het AMC en Cordaan en bevindt zich in de vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuidoost. 


In de WijkKliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Vanaf het moment van opname werk je intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van o.a. de geriater, verpleegkundig specialisten en paramedici. Naast de medische behandeling zijn het behoud van fysiek functioneren tijdens opname en een veilige terugkeer naar huis belangrijke aspecten waar je aan werkt. 
Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Voor heel Eben Haëzer geldt dat de cliënt en mantelzorger centraal staan middels shared decision making. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Deze persoonlijke benadering bevordert kwaliteit van leven en zelfstandig functioneren.

Vereisten

De loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je  loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.


Jij & Cordaan

Je bent MBO-gediplomeerd verpleegkundige, je bent BIG geregistreerd en je kan alle diensten draaien (dus ook 's nachts). Je hebt minimaal één jaar ervaring en ziekenhuis ervaring is een pre. Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele patiënten. Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg. Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen. Je bent ondernemend en creatief en je hebt zin om samen met je collega's vorm te geven aan een nieuwe locatie van Cordaan. Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je voelt je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan beste uitkomsten voor ouderen, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie. Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg.


Wat we je bieden

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. 

• We bieden je een jaarcontract (vanaf 24-28u tot aan 36u per week) met uitzicht op verlenging
• Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 45. Min. € 2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36u
• Een goede pensioenregeling
• Eindejaarsuitkering van 7.4% van je bruto jaarsalaris
• Scholingsmogelijkheden
• Reiskostenvergoeding en fietsenplan


Informatie en solliciteren 

Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen via 06-38313656 en vragen naar Frits Stricker (teammanager WijkKliniek).

Nieuwsgierig?

Een informele kennismaking of een bezoek aan de Wijkkliniek behoort ook tot de mogelijkheden.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.