Omschrijving

Cordaan Zorg in de Wijk is volop in ontwikkeling! Om de wijkteams optimaal te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker frontoffice om ons team te versterken. Ben jij de enthousiaste, klantgerichte en stressbestendige nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct!   

Over de functie:

Met 48 wijkteams en het Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief stelt de divisie Zorg in de Wijk meer dan 10.000 Amsterdammers in de gelegenheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. In 2016 is Bureau Eenvoudig Beter (BEB) opgericht als ondersteuningsbureau voor de wijkteams. Als medewerker frontoffice ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen vanuit de wijkteams. Denk hierbij aan ICT, facilitaire, administratieve en proces-gerelateerde vragen. De medewerker frontoffice helpt en verwijst medewerkers om tot een oplossing te komen. Op deze manier zorgt BEB ervoor dat de zorgprofessionals hun werk goed uit kunnen voeren. Als medewerker frontoffice werk je nauw samen met de teamcoördinatoren, planners en ondersteunende diensten zoals HR en ICT.  

Over je loopbaan:

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een MBO4 diploma
 • Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Je werkt oplossingsgericht en bent stressbestendig
 • Kennis van procedures en regelingen binnen de zorg is een pré
 • Je hebt oog voor het verbeteren van processen 

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft om de beste thuiszorg aanbieder van Amsterdam te zijn. Daarnaast krijg je als medewerker frontoffice:

 • Een dienstverband van 24 - 32 uur per week met uitzicht op verlenging
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 35 min. €1.838,- en max. €2.668,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur
 • Uitstekende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden 
 • Een goede pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan

Informatie & solliciteren:

Herken je jezelf in dit profiel en wil jij graag als Medewerker Front Office starten bij BEB? Solliciteer dan direct online! 
Graag ontvangen wij je CV en motivatie voor deze functie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marloes Alteveer via 06-4843 0289 of via malteveer@cordaan.nl.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature