Omschrijving

Voor onze locatie Beth Shalom zoeken we een gastvrije en enthousiaste Joodse medewerker welzijn. Heb jij ervaring met het organiseren van activiteiten voor ouderen en heb jij uitgebreide kennis van en ervaring met het joodse leven? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (20-24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 40: min € 2.695,00 en max € 3.502,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen? 

Bij Cordaan is het streven om de cliënten zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als medewerker welzijn zorg je voor de typische joodse sfeer en gezelligheid in Beth Shalom waardoor de cliënten zich thuis voelen en hun joods zijn op eigen en individuele wijze invulling kunnen geven. Je maakt deel uit van een enthousiast team welzijn waar iedereen eigen ideeën en expertise in kan brengen.

Dit zijn je belangrijkste taken als medewerker welzijn:

 • Het organiseren en coördineren van activiteiten rondom de joodse feest- en herdenkingsdagen;
 • Het organiseren en coördineren van overige individuele en groepsactiviteiten;
 • Het scheppen van een joodse sfeer en gezelligheid tijdens de maaltijden, op sjabbat en Jom Tov dagen;
 • Het coördineren en meehelpen tijdens de gezamenlijke maaltijden in het restaurant. Zoals het plaatsen van de bewoners aan tafel, het maken van een praatje en de begeleiding van de vrijwilligers.

Vereisten

Wie ben jij?

Als medewerker welzijn heb je een relevant mbo-4 diploma zoals SPW of MMZ 4. Je hebt ervaring in het organiseren van activiteiten die aansluiten bij de interesse van ouderen. Omdat je ook joodse rituelen uit zal voeren is het van belang dat je van Joodse komaf bent. Daarnaast ben je bereid om in het weekend en op de Jom Tov dagen te werken.


Je herkent jezelf verder in de volgende eigenschappen:

 • Je bent initiatiefrijk en hebt het organisatievermogen én de creativiteit om voor onze ouderen mooie activiteiten te organiseren;
 • Je hebt een positieve instelling en vindt een goede samenwerking belangrijk;
 • Tenslotte ben jij iemand met oprechte belangstelling voor anderen en respectvol naar de bewoners en je collega's.

Waar ga je werken? 

Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De Joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Bewoners wonen verspreid over vier etages. Er zijn drie etages voor bewoners met een psychogeriatrische aandoening, waarvan 1 afdeling gesloten is en op de vierde etage wonen bewoners met een lichamelijke aandoening.

Bij Beth Shalom zijn wij altijd opzoek naar medewerkers die het verschil kunnen maken. We kijken graag samen naar wat er anders en beter kan, als team, in de dagelijkse zorg maar ook in je persoonlijke ontwikkeling.

Beth Shalom is een huis met nesjomme!


Enthousiast?

Ben jij de medewerker welzijn die wij zoeken? Solliciteer direct online! Je kan op de vacature reageren tot en met maandag 20 mei. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Hoitink (locatiemanager) via telefoonnummer 020-5047300. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature