Medewerker Zorg & Welzijn - Wijkkliniek

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als medewerker zorg & welzijn maak je het verschil in het dagelijks leven van onze cliënten. Je draagt bij aan een warme omgeving en ondersteunt de zorgprofessionals waar nodig is. Je assisteert bij dagelijkse zorgtaken zoals wassen en aankleden, verricht enkele huishoudelijke taken en helpt bij het serveren van de maaltijden. Je houdt toezicht en signaleert eventuele bijzonderheden tijdig. Samen met je collega's geef je onze cliënten de aandacht die zij verdienen en zorg je ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. De doelgroep waarmee je te maken hebt is erg divers en varieert van leeftijd, cultuur en leefstijl.

 

Waar ga je werken?
De Wijkkliniek is een nieuw zorgconcept voor kwetsbare ouderen die normaal gesproken in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege acute medische problemen. In de Wijkkliniek is er zowel acute medische zorg, als goede ondersteuning en begeleiding om zo fit mogelijk weer naar huis te kunnen. Dit voorkomt nieuwe acute gezondheidsproblemen, haalt de druk af van de dichtslibbende spoedeisende hulpen én zorgt ervoor dat ouderen thuis hun leven weer zo zelfstandig mogelijk kunnen oppakken. De Wijkkliniek is het resultaat van een innovatieve samenwerking tussen Cordaan, het Academisch Medisch Centrum (AMC) en Zilveren Kruis en bevindt zich in het vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuid-Oost.
 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma op het gebied van zorg en welzijn (mbo niveau 2);
 • Je bent betrokken, zorgzaam en wilt graag iets betekenen voor een ander;
 • Bij al je taken werk je vanuit de gedachte dat de zorgvrager zelf de regie weer kan gaan voeren, afhankelijk van de situatie geef je daarbij de juiste, noodzakelijke ondersteuning;
 • Je neemt initiatief en kunt goed zelfstandig werken;
 • Deze werkzaamheden voer je uit in ochtend- en/of avondshifts (vanaf 08.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur).

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een tijdelijk contract (24 tot 32 uur per week) met uitzicht op verlenging;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 20 min. 1.648,- en max. 2.178,- op basis van fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Enthousiast?

Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frits Stricker (manager) via 06-38313656. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw CV en korte motivatie.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature