Mediator

Categorieën: Niet gecategoriseerd

Omschrijving

Het Feuerstein Centrum Nederland, onderdeel van Cordaan Jeugd, is per 01 maart voor 24 uur per week op zoek naar een Feuerstein mediator. Ben jij de jonge, frisse collega die ons gedreven team wil komen aanvullen en zich, indien nodig, intern wilt laten opleiden in de Feuerstein methode? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (24 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50; (min. € 2.501 en max. € 3.738 o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling;
 • Fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?
Op het FCN komen voornamelijk kinderen en jongeren in de leeftijd van 3 tot 25 jaar die om verschillende redenen onvoldoende profiteren van leeraanbod in de breedste zin van het woord. Cliënten komen meestal één keer per week voor twee behandelsessies, die verzorgd worden door twee verschillende mediatoren. Eén van die mediatoren zal jij zijn. Om de week zitten de ouders bij de behandelsessie om de kunst van het mediëren af te kijken. We zoeken een echte ‘team player’ die goed met collega’s kan communiceren als ook met ouders en andere professionals. Als nieuwe collega word je in korte tijd intensief opgeleid om een Feuerstein mediator te worden. Je moet bereid zijn om studie-uren te maken die voor een deel in werktijd vallen maar wellicht ook daarbuiten. We willen je namelijk zo snel mogelijk volledig toe kunnen voegen aan het team. De werkdagen en werktijden zullen in overleg worden afgesproken.

Waar ga je werken?
Het Feuerstein Centrum Nederland (FCN) is een behandelcentrum waar kinderen, jongeren en (jong-)volwassenen behandeld worden met de methode die door professor Reuven Feuerstein is ontwikkeld. De visie die bij ons centraal staat is dat ieder mens zich zijn leven lang kan blijven ontwikkelen als de ander (de mediator in dit geval) maar bereid is die ontwikkeling in gang te zetten en te ondersteunen. “Kan niet bestaat niet”, is een gevleugelde uitspraak van Feuerstein en dat bepaalt ons handelen.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant HBO diploma;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en staat open voor leren;
 • Je bent flexibel en in staat om mogelijkheden te zien of te creëren;
 • Respect voor ieder mens staat hoog in je vaandel;
 • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week.

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Heinsman (manager) via mheinsman@cordaan.nl / T 06 - 46 42 51 19. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers (recruiter) via dkuijpers@cordaan.nl of 06 – 38 99 03 49
Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature