Omschrijving

Voor onze locatie in In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste verpleegkundige met leidinggevende vaardigheden. Als meewerkend teamleider ben je zichtbaar voor je medewerkers, geef je leiding aan het team en aan het zorgproces waarvan je 50% mee in de zorg werkt. Kan jij met je vakinhoudelijke kennis jouw team inspireren en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerking de basis vormt? Solliciteer dan direct.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoedingen en fietsenplan;

Wie ben je?
Ben jij als verpleegkundige in staat om in een korte termijn een coachende en leidinggevende rol te pakken? Dan ben jij degene die we zoeken. Verder ben je:

 • Een open, proactieve en ondernemende verpleegkundige;
 • Je bent een echte teamplayer, je kent jezelf goed maar je kan je ook goed verplaatsen in andere teamleden;
 • Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers;
 • Je bent een sterke netwerker en kunt verbindingen leggen tussen de mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond;

Uiteraard ben je in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 of 5. Verder beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Organiseren
 • Aansturen
 • Samenwerking

Vereisten

Waar ga je werken?
In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden. Er is een vacature voor een meewerkend teamleider op de somatische verpleeghuiszorg afdeling (circa 24 cliënten en 17 fte aan zorgmedewerkers). Je werkt nauw samen met andere teamleiders en vervangt elkaar bij afwezigheid. Tevens ben je een belangrijk onderdeel van het locatie MT.

Wat ga je doen?
Als meewerkend teamleider ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces. Je ondersteunt zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap. Je geeft sturing en creëert met hen een werkwijze waarbij de huiselijkheid, welzijn en expertise tot hun recht komen. Daarnaast geef je vakinhoudelijke coaching en ziet proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Je vormt tevens de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager en bent natuurlijk een echte aanpakker.

  Kom tot bloei
  Bij Cordaan ontwikkel je je volgens je eigen groeipad. Nu ben je meewerkend teamleider. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleiding aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou… & Cordaan!

  Enthousiast?
  Ben jij ook zo enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent en wie weet ben jij straks meewerkend teamleider in In Het Zomerpark. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Sabrine van Amstel (HR-adviseur) via 06-13112646. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Solliciteren kan tot 20 januari 2021.


  Sollicitatieprocedure
  Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature