Omschrijving

Ben jij iemand die van afwisseling houdt? En het leuk vindt om de ene dag op de PG afdeling te werken en de volgende dag op somatiek? Kom dan als gediplomeerd helpende, verzorgende IG of verpleegkundige werken op De Gooyer. De Gooyer ligt aan de Dappermarkt, een gezellige locatie in een van de leukste buurten van Amsterdam. Je krijgt een min/max contract en uren zijn bespreekbaar. Het is een boeiende baan en een fijne manier om je kennis uit te breiden en door te groeien!

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt van ons een min/max jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT:
  Helpende FWG 25 min. €1.808,- en max. €2.481,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
  Verzorgende IG FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  Verpleegkundige 45 min. €2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • Pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
 • Scholingsmogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd helpende, verzorgende IG of verpleegkundige;
 • Je houdt van afwisseling, kan met iedereen goed samenwerken en maakt makkelijk contact;
 • Je bent stressbestendig, tactvol, en integer en hebt een positieve instelling.

Vereisten

Waar ga je werken?
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel als verpleegkundige/persoonlijk begeleider? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Adrie Jansen (teammanager De Gooyer) via 06-39189115.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature