Omschrijving

Ben jij MMZ geschoold en wil jij de ouderenzorg een boost geven met jouw kennis? Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte? Hou jij van pionieren, jezelf uitdagen en wil je daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een team van gemotiveerde collega´s in een omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! Naast scholingsmogelijkheden bieden we je:

 • Een jaar contract van 16 - 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT; FWG 40 (min €2.268,- en max. €3.159,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Een ADL scholing indien nodig;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT.
 • Draag jij een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto!;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed fietsreparaties. Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan;
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma MMZ (niveau 3 of 4);
 • Geschoold met of indien nodig bereid om zich te scholen met ADL (vergoed door Cordaan)
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk; je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van de zorg en het beleid binnen jouw locatie.

Vereisten

Wat ga je doen?

De veranderende problematiek in de maatschappij en daarmee ook bij de ouderen vraagt om meer specifieke kennis. We merken dat in de verpleeghuiszorg de kennis en ervaring vanuit de psychiatrie belangrijker wordt. Wil jij pionieren op het gebied van zorg en bijdragen aan een locatie in ontwikkeling?

Als MMZ in de ouderenzorg heb je de regie over de zorg van meerdere cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Jij bent de eerste die kan signaleren wat iemand nodig heeft. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden. Ook op het gebied van de ADL.


Waar ga je werken?
Nieuw Vredenburgh ligt aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt. Er heerst veel Amsterdamse gezelligheid. In het restaurant wordt regelmatig een borreltje gedronken, de bingo wordt drukbezocht en het trekt veel mensen vanuit de wijk om bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen. Nieuw Vredenburgh is een grootschalige locatie en heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking. Deze locatie is volop in het ontwikkeling en aan het pionieren waar jij een mooie bijdrage aan kan leveren met jouw kennis en ervaring.


Enthousiast?
En herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou. Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature