Omschrijving

Wil jij liever voorkomen dan genezen? Kom dan per direct als mondzorgassistent werken bij Cordaan. Als medewerker mondzorg speel je een coördinerende rol en voer je administratieve en communicatieve werkzaamheden uit op het gebied van tandheelkundige zorg.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (12 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 35 min. €1.960,- en max. €2.845,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoedingen en fietsenplan.

Wie ben je?
Je hebt een mbo niveau 4 diploma als Preventieassistent of vergelijkbaar en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je hebt kennis van mondzorg en kan goed anticiperen op de tandarts. Je bent stressbestendig en nauwgezet. Je hebt empathie voor onze bewoners en blijft altijd professioneel. Je bent altijd bezig met doelen maken en kijkt graag vooruit. Je bent nauwkeuring en beschikt over goede (schriftelijke) communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in staat je eigen werk goed uit te voeren zonder hulp van anderen. Je vindt het leuk om medewerkers te coachen en kan Cordaan goed vertegenwoordigen. Wil jij de beste mondzorg verlenen voor onze bewoners en lijkt het je leuk om een allround baan te hebben met eigen verantwoordelijkheden? Lees dan zeker even verder.

Vereisten

Waar ga je werken?
Wij zoeken een mondzorgassistent voor drie locaties van Cordaan in Amsterdam Zuid. Dit zijn De Buitenhof, je standplaats, Buitenveldert en Beth Shalom. Onze instellingen bieden o.a. senioren diverse vormen van wonen, welzijn, services, behandeling en zorg, variërend van beperkte ondersteuning tot aan intensieve verpleging van mensen met een chronische ziekte.

Wat ga je doen?
Je assisteert de tandarts in de communicatie met de eerste contactpersoon, de bewoners en de arts, wanneer nodig. Omtrent de behandeling of mondproblemen. Wanneer de tandarts afwezig is doe je de triage van spoedklachten. Je geeft scholing en instructies aan de zorgverleners (in groepsverband) op het gebied van mondverzorging/mond-aandoeningen en mond-voorzieningen. Je zorgt voor een soepele gang van zaken/communicatie tussen tandartspraktijk en zorgafdelingen en zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de afdelingen aanwezig is. Bijvoorbeeld over de werkwijze van de tandartspraktijk en contactinformatie. Indien bewoners een consult nodig hebben voor een behandeling regel je de afspraken, transport en zorg je dat de afspraak in de agenda van de cliënt staat. Het organiseren en voeren van overleg met de teammanagers en aandachtvelders mondzorg behoort ook tot je werkzaamheden. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling, zoals het terminaal protocol.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Fine Sijmonsbergen - Wessing (preventieassistent) via 06-25637158.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature