Omschrijving

Ben je kunstzinnig, creatief en sociaal? En breed muzikaal onderlegd? Voor woon-zorglocaties in Amsterdam West, zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste muziektherapeut. Heb jij affiniteit in het werken met ouderen en ben jij voor 24 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaar contract (24 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 4 dagen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €3.177,- tot max. €4.559,- o.b.v. 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als muziektherapeut ben je werkzaam binnen de ouderenzorg, je werkt met de doelgroep psychogeriatrie en somatiek. Je maakt gebruik van diverse muziek therapeutische methodieken en zet deze zowel individueel in als in groepsverband.

Je onderzoekt en behandelt op basis van een indicatiestelling van de specialist ouderengeneeskunde, ook via logopedist of psycholoog. Jouw behandeling maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelplan. Je informeert de verwijzer over de voortgang en stelt rapportages op. Je werkt nauw samen met andere disciplines zoals psychologen, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, verzorgenden en verpleegkundigen op de afdeling. Je werkdagen zijn in overleg, bij voorkeur werk je vier dagen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van het hbo-diploma creatieve therapie met specialisatie muziek;
 • Je bent geregistreerd therapeut bij FVB;
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en psychogeriatrie;
 • Je hebt kennis van diverse muziektherapie technieken die toepasbaar zijn in de ouderenzorg;
 • Je vindt het leuk om in een multidisciplinair team samen te werken;
 • Je bent een zelfstandige, flexibele en toegankelijke collega.


Waar ga je werken?

Je zult werken in de ouderenzorg, op locaties in Amsterdam West.

Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Dat doen we met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Marjo Scheffer (Manager Behandelzaken) via mscheffer@cordaan.nl of via 06-27744545. Voor verdere informatie over het proces kan je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06-28171503. Solliciteren is mogelijk tot 30 september.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature