Omschrijving

Wil jij het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team? Cordaan zoekt gediplomeerde nachtverpleegkundigen (niveau 4) met hart voor de gehandicaptenzorg die graag in de nacht werken. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Wat ga je doen?

Als nachtverpleegkundige speel jij een grote rol in de begeleiding en verzorging van cliënten. Samen met een klein team collega's ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie in de nacht. Je kunt zorgen en helpen waar nodig en daarnaast je verpleegkundige kennis en vaardigheden gebruiken op het moment dat het erop aan komt. En mocht het nodig zijn dan neem je contact op met de dienstdoend arts. Ook ben je het aanspreekpunt bij calamiteiten, denk aan de BHV.

De nachtdiensten zijn van 22:15 tot 07:15.

De locatie

Locatie Gaasperdam is een prachtige opbouwlocatie waar 55 cliënten met een verstandelijke beperking en een grote zorgvraag die een eigen woonplek hebben. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen met eigen sanitair en is gelegen in het bruisende Reigersbos.

Je gaat aan de slag binnen een groep van Gaasperdam waar mensen wonen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme of beginnende dementie. Een lage sociale emotionele leeftijd is kenmerkend voor onze bewoners. Je vult aan zodat je samen 100% van de dag kan maken en ervan kan genieten. We focussen dus niet op de beperking maar op de mogelijkheden.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen met een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract voor 24 of 32 uur (vaste diensten) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50 (min. €2.501 en max. €3.738 bruto per maand) bij een dienstverband van 36 uur.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige (niveau 4 of 5).
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in de gehandicaptenzorg is mooi meegenomen.
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen z.s.m. contact met jou op om te laten weten of we je willen uitnodigen voor een interview. 

Als je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Maarten Verachtert, Manager Gaasperdam, via 06 - 46 74 89 81 of met Dylan Kuijpers, recruiter VGZ, via dkuijpers@cordaan.nl of 06-38 99 03 49.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature