Omschrijving

Hoewel de nachten op locatie Ketelhuisplein in Amsterdam Oud-West doorgaans rustig verlopen, slaapt niet elke cliënt 's nachts. Sommige van hen ervaren onrust door onder andere trauma, psychose of schizofrenie. Zij kunnen niet slapen. Als begeleider in de nachtzorg biedt jij deze cliënten rust en veiligheid. Lees hieronder snel meer over deze waardevolle functie.

Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van begeleider Nachtdienst conform cao GGZ.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  Het aantal uur is in overleg en wij denken graag met je mee!

 • Een salaris van minimaal €2.451,00 en maximaal €3.541,00 (FWG 35 of FWG 40), afhankelijk van opleiding en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)

 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar

 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao

 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

 • Gratis parkeren op de locatie

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Waar ga je werken
Welkom bij het Ketelhuisplein in Amsterdam Oud-West! Een locatie in hartje Amsterdam dicht bij de bruisende binnenstad op een veilige en rustige plek. 

We begeleiden zo'n 60 cliënten waarvan de ene helft bij ons - en de andere helft dichtbij in de wijk woont. Dit maakt de doelgroep én jouw werk divers. De ene bewoner heeft behoefte aan nabijheid en ondersteuning bij persoonlijke verzorging. En een andere bewoner in de wijk is een stuk zelfstandiger. Toch hebben zij allemaal iets met elkaar gemeen: ze willen zo volwaardig mogelijk onderdeel van de maatschappij zijn. We vinden het belangrijk om dit gevoel en hun zelfredzaamheid te stimuleren. Zo ontvangen onze bewoners gasten bij de receptie en nemen ze zelf initiatief om papier in de wijk te prikken. We denken graag met ze mee!

Ons team is hecht en betrokken. We vinden het belangrijk dat niet alleen de cliënten, maar ook al onze collega's zich thuis voelen bij het Ketelhuisplein. Kom jij ons team versterken?


Wat ga je doen?
Als begeleider in de nachtzorg bij Cordaan is jouw werk divers en uitdagend. Je houdt toezicht op cliënten met een psychische zorgvraag en gedragsproblematiek van 23:00 's avonds tot 07:45 's ochtends. Je verstrekt medicatie, gaat in gesprek met onrustige cliënten en bewaart de rust. Bij incidenten vervul je de rol van bedrijfshulpverlener (BHV'er). Je werkt 's nachts alleen, maar er zijn altijd collega's van het crisisteam beschikbaar. Een mooie uitdaging voor jou!

Vereisten

Wie breng je mee?

 • Een relevant diploma in de zorg op minimaal mbo-3 niveau

 • Ervaring met de GGZ-doelgroep: mensen met psychische en psychiatrische kwetsbaarheid. Je staat in de nacht alleen op de locatie. Daarom is ervaring met de doelgroep belangrijk.

 • Je bent oplossingsgericht en daadkrachtig

Kun jij goed zelfstandig beslissingen maken, sta je stevig in je schoenen en vind je het fijn om 's nachts te werken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een motivatiebrief. Solliciteren kan tot 5 juni 2024. Indien we eerder een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met onze recruiter Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02 of lcohrs@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature