Omschrijving

Hoewel de nachten op locatie Geuzenhoek doorgaans rustig verlopen, slaapt niet elke cliënt 's nachts. Sommige van hen ervaren onrust door GGZ-problematiek waaronder trauma, psychose of schizofrenie. Zij kunnen niet slapen. Als begeleider in de nachtzorg op locatie Geuzenveld in Amsterdam-West biedt jij deze cliënten rust en veiligheid. Lees hieronder snel meer over deze waardevolle functie.

Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao GGZ.

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
    Het aantal uur is in overleg. Wil je bijvoorbeeld een combinatie tussen de nacht- en slaapdiensten? Of wil je af en toe in de avond werken? Wij denken graag met je mee!
  • Een salaris van minimaal €2.451,00 en maximaal €3.218,00 (FWG 35) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding
Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken

Welkom bij locatie Geuzenhoek: een vertrouwde en veilige locatie in Amsterdam Nieuw-West waar wij de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten met GGZ-problematiek stimuleren. Onze locatie heeft een prominente plek in de wijk. We vinden het dan ook belangrijk dat onze cliënten onderdeel zijn van de buurt. Ze krijgen dagbesteding en elke vrijdag organiseert De Groene Kans een tuinfeestje in onze prachtige binnentuin voor buurtbewoners. Kom jij de volgende keer ook?

Bij ons wonen 49 cliënten in de leeftijd van 28 tot 90 met psychische- en psychiatrische problematiek zoals hechtingsproblematiek, complex trauma en psychose. Daarnaast wonen er nog een aantal cliënten in de wijk. De cliënten zijn ontzettend divers en brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Zo stimuleren we de ene cliënt om beneden een uurtje koffie te drinken en de kamer op te ruimen. En de andere cliënt begeleiden we naar een leven zonder psychoses, dagbesteding en zelfstandige satellietwoning in de buurt. We vieren grote én kleine successen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat cliënten hun talenten ontwikkelen en zelfvertrouwen krijgen. Zo maakt één van onze cliënten posters voor de activiteiten die we organiseren.

Ons team is gezellig en de sfeer is goed. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en vinden het leuk om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als begeleider in de nachtzorg bij Cordaan is jouw werk divers en uitdagend. Je houdt toezicht op cliënten met een psychische zorgvraag en gedragsproblematiek van 11:00 's avonds tot 07:45 's ochtends. Je verstrekt medicatie, gaat in gesprek met onrustige cliënten en bewaart de rust. Bij incidenten vervul je de rol van bedrijfshulpverlener (BHV'er). Je werkt 's nachts alleen maar er zijn altijd collega's in de slaapdienst of van de crisisdienst beschikbaar. Een mooie uitdaging voor jou!

Vereisten

Wie breng je mee?

  • Een relevant diploma op minimaal mbo-3 niveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring met de GGZ-doelgroep: mensen met psychische en psychiatrische problematiek. Je staat in de nacht alleen op een grote groep. Daarom is ervaring met de doelgroep belangrijk.
  • Je kunt medicatie verstrekken en vindt het geen probleem om een BHV-certificaat te behalen

Kun jij goed zelfstandig beslissingen maken, sta je stevig in je schoenen en vind je het fijn om 's nachts te werken? Dan maken wij graag kennis met jou

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een motivatie brief. Solliciteren kan tot 1 augustus 2024. Indien we eerder een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App, bel of mail dan met onze recruiter Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02 of lcohrs@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature