Omschrijving

Zoek jij een uitdagende baan in de zorg en heb je een MBO 3 diploma? Dan heeft Cordaan de perfecte functie voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste ondersteunend begeleider dagbesteding voor 32 uur per week op Dagcentrum Gaasperdam. Op groep 7 en 8 zorg jij samen met je collega's voor een gevarieerd activiteitenaanbod, speciaal gericht op onze MVB cliënten. Jouw bijdrage aan deze ontwikkelingsgerichte dagbesteding is van onschatbare waarde. Wil jij een verschil maken in het leven van onze cliënten? Solliciteer dan direct!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke en uitdagende baan met inhoud.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 30 (min. € 1.906 en max. € 2.801 o.b.v. een 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als ondersteunend begeleider binnen de gespecialiseerde dagbesteding werk je samen met je collega’s op een groep waar dagbesteding geboden wordt aan cliënten met een verstandelijke en meervoudige complexe beperking.

 • Je draagt zorg voor kwalitatieve dagbesteding en werkt doelgericht.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgplan en ondersteunt en stimuleert de cliënt in zijn/ haar ontwikkeling en op het gebied van alledaagse handelingen (ADL) en activiteiten.
 • Je biedt activiteiten die gericht zijn op beleven, activeren en stimuleren. De verzorging is een belangrijk onderdeel van het werk.
 • Je werkt samen met de begeleider, trajectcoördinator, gedragsdeskundige en andere betrokkenen en je rapporteert dagelijks naar het netwerk van de cliënt.

Naast de directe ondersteuning aan cliënten, denk je mee op groepsniveau over bijvoorbeeld dagprogramma’s en nieuwe activiteiten. Het doel voor onze cliënten is verbreding van hun leefwereld in een levendige en gezellige sfeer.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant zorg diploma op minimaal mbo 3 niveau
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:45 tot 16:45 uur)
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken?
Dagcentrum Gaasperdam is een modern en sfeervol dagactiviteitencentrum in Amsterdam Zuidoost. Bij ons staan onze cliënten centraal en bieden wij hen een veilige en stimulerende omgeving waar zij zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Ons activiteitenaanbod is verdeeld in verschillende clusters, ieder met zijn eigen doelgroep en expertise. Onze cliënten zijn volwassenen met een matige tot zeer ernstige (meervoudige) beperking.

Als ondersteunend begeleider dagbesteding ben je bij ons meer dan welkom voor 32 uur per week. Je zult werken op groep 7, een ontwikkelingsgerichte MVB-groep met een gevarieerd creatief en buurtgericht programma. Voor drie dagen werk je op deze groep en voor één dag op groep 8. Wil jij onze cliënten helpen bij hun dagbesteding met jouw ondersteunende begeleiding?

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren.  
Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Stanja Maerten (manager Gaasperdam) via smaerten@cordaan.nl. Voor vragen over het proces kan je terecht bij Hedwig Stolk (recruiter) via hstolk@cordaan.nl of bellen via 06- 43627999. 

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature