Omschrijving

Wil jij graag een carrièreswitch maken naar de gehandicaptenzorg maar heb je geen zorgdiploma? Geen probleem. Pas je bij Cordaan, dan laten we je niet gaan! Je komt bij ons in dienst en we zorgen ervoor dat jij binnen één jaar vakbekwaam bent.

Wat krijg je van ons?

 • Een verkorte leerroute van maximaal een jaar tot ondersteunend begeleider of begeleider volledig betaald door Cordaan;
 • Samen bepalen we jouw startdatum en contractgrootte (minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week);
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een passend salaris, op grond van eerder opgedane werkervaring en competenties, waarbij wij ook jouw werkervaring buiten de zorg meenemen.
  Je komt in salarisschaal 35 (min € 2.258,- en max € 3.198,- o.b.v. 36 uur) of salarisschaal 40 (min € 2.537,- en max € 3.432,- o.b.v. 36 uur).
 • Een toeslag op je salaris wanneer je een onregelmatig dienst werkt; 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz.
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Hoe werkt het?
Op basis van jouw (werk)ervaring, eerder behaalde diploma's, persoonlijke interviews, meeloopdiensten en een talentanalyse bepalen wij samen hoe jouw persoonlijke leerroute eruit gaat zien.

De leerroute duurt maximaal een jaar en je gaat één keer in de twee weken naar school. Tijdens het traject heb je een vaste werkbegeleider die jou ondersteunt in jouw leerproces. Na afloop van de leerroute ben je inzetbaar in de functie van ondersteunend begeleider of begeleider.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op een van de locaties van Cordaan waar onze cliënten wonen. Samen met jou kijken wij welke locatie het beste bij jou past.

Als (ondersteunend) begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden en helpen bij eten en drinken kunnen behoren tot de dagelijkse taken. Daarnaast bepaal je samen met het multidisciplinaire team welke ontwikkeldoelen er zijn en werk je hier samen met de bewoner aan. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven. Op sommige locaties kenmerkt het werk zich door meer verzorgende taken, werken met tilliften en andere ondersteunende hulpmiddelen. Ook het bestellen, controleren en verzorgen van medicatie komt dan aan de orde.

Vereisten


Wie ben jij?
Je hebt een hart voor de zorg, werk- en levenservaring en een stevige persoonlijkheid. Ook ben je in staat en bereid een pittig leertraject te volgen om in korte tijd vakbekwaam (ondersteunend) begeleider te worden. Je bent flexibel beschikbaar en bereid om avond-, weekend- en nachtdiensten te draaien.

Enthousiast?
Klinkt dit interessant? Solliciteer direct online!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marloes Alteveer (Recruiter) via malteveer@cordaan.nl / 06 – 48 43 02 89 of Romy van Beek (Recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl / 06-3869 0748.

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature