Omschrijving

Voor de Zorgonderwijsgroep Beer van Koetsveldschool zijn we op zoek naar een ondersteunend begeleider voor 24 uur per 1 juni 2023! Ben jij een sterke, ervaren ondersteunend begeleider die zin heeft om ons team te komen versterken, dan hopen we je binnenkort te ontmoeten!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (24 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35 (min. €2.178 en max. €3.105 o.b.v. een 36-urige werkweek)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een nieuwe collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Binnen onze Zorgonderwijs groep van de Koetsveldschool hebben we een vacature voor een ondersteunend begeleider voor 24 uur in de week. Je werkt samen met een aantal collega's uit de zorg op een groep van ongeveer 6 of 7 kinderen (6-12 jaar) met een matige of ernstige verstandelijke beperking. Het zijn kinderen die (nog) niet kunnen functioneren in een schoolklas van 14 kinderen, maar wel de openheid van een schoolgebouw aan kunnen en eventueel op onderdelen mee kunnen doen met speciaal onderwijs. Als ondersteunend begeleider ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op de groep. Je bent actief bezig met de kinderen en begeleidt de kinderen de dag door. Hierbij lever je een actieve bijdrage in creatieve activiteiten die aansluiten bij het niveau van de kinderen. Samen met je collega zorg jij ervoor dat onze kinderen zich kunnen ontwikkelen. We werken vanuit Triple C en met de leerlijnen.

Waar ga je werken?
De Zorg Onderwijs Groep van Koetsveld staat in Amsterdam-oost, naast het NS station Science Park en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma SPW-3 of 4, MMZ-3 of 4 of vergelijkbaar;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werkgebied;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep kinderen en/of jongeren met een verstandelijke beperking;
 • Je bent iemand die het fijn vindt om in een klein en zelfstandig team te werken;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat;
 • Je draagt bij aan het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel, hierdoor voelen de kinderen zich veilig en komen ze tot leren.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hieronder direct solliciteren. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ymé Schukken via yschukken@cordaan.nl of 06 11 53 41 85. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06 38 99 03 49. De sluitingsdatum voor deze vacature is 23 april 2023. De sollicitatiegesprekken zullen ingepland worden op 26 of 28 april.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature