Omschrijving

Voor verschillende locaties van Cordaan Jeugd zijn wij op zoek naar een ondersteunend begeleider voor 28 - 32 uur per week. Heb jij zin om ons Cordaan Jeugd team te versterken? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28 - 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 (min. €2.110 en max. €3.009 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Wat ga je doen?
Als ondersteunend begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een groep kinderen met een verstandelijke beperking. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de kinderen van je groep. Als ondersteunend begeleider ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de kinderen. De doelen die voor de kinderen zijn afgesproken met de ouders, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd. Als ondersteunend begeleider ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op de groep. Je bent actief bezig met de kinderen en begeleidt de kinderen de dag door. Hierbij lever je een actieve bijdrage in creatieve activiteiten die aansluiten bij het niveau van de kinderen. Samen met je collega zorg jij ervoor dat onze kinderen zich kunnen ontwikkelen. We werken vanuit Triple C en met de leerlijnen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau.
 • Je hebt enige ervaring in het werken met kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking.
 • Ervaring op het gebied van werken in groepsverband is een pré;
 • Ervaring met de behandelmodel Triple-C is een pré;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel.

Waar ga je werken?
Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste begeleiders voor de volgende locaties:

De Haven
Specialistische Kinderopvang De Haven in Amsterdam Noord is er voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand die niet terecht kunnen in het reguliere circuit.

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Jacco Tilgenkamp (recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature