Omschrijving

Ondersteunend Begeleider Cordaan Jeugd

Voor onze zorgonderwijsgroep ZOG VSO Laudy van Cordaan Jeugd zijn wij per direct op zoek naar een ondersteunend begeleider. Heb jij zin om ons team te versterken en wil je graag met onze doelgroep een bijdrage leveren aan de lerende ontwikkeling? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten!


Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract van 30 tot 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband; · Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 (min. €2.258 en max. €3.198 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur)
  • Eindejaarsuitkering;
  • Pensioenregeling;
  • Scholingsmogelijkheden.


Wat ga je doen? 

Je komt te werken op één van de Zorgonderwijsgroepen van Cordaan Jeugd. Op deze groepen bieden wij dagbehandeling aan kinderen van 12 tot 17 jaar met een verstandelijke beperking in een schoolse setting. We werken met groepen van 6 kinderen met een matige of ernstige verstandelijke beperking. De kinderen bereiden we voor op het ZML-onderwijs of kinderen kunnen profiteren van de schoolse omgeving en kleine momenten meedoen op de ZML-school. Zij hebben echter wel de basis van een kleine groep nodig. Als ondersteunend begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een zorgonderwijsgroep. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert. Als ondersteunend begeleider ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de kinderen, maar ook de ondersteunende en voorbereidende taken. De doelen die voor de kinderen zijn afgesproken met de ouders, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd.


Waar ga je werken? 

Op dit moment zoeken wij een ondersteunend begeleider voor de Zorgonderwijsgroep ZOG VSO Laudy. Je komt als ondersteunend begeleider voor de hele locatie te werken. We hebben twee groepen van 6 kinderen waarbij we werken aan de cognitieve, emotionele, lichamelijke ontwikkeling door middel van Gynzy, kooklessen, thema lessen en aanbieden van lerende en ontspannende activiteiten. https://nijenrode.alphonslaudy.nl/Home


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau.
  • Je hebt enige ervaring in het werken met kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking.
  • Ervaring op het gebied van werken in groepsverband heeft de voorkeur. Je staat open voor de vernieuwingen die op dit moment plaatsvinden binnen onze zorgonderwijsgroepen.
  • Je hebt affiniteit in het maken van aangepaste lessen om de ontwikkeling te stimuleren.
  • Ervaring met de behandelmodel Triple-C is een pre.
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel.


Enthousiast? 

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren! Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Jolanda Ruiter via Joderuiter@cordaan.nl of 06-50522331. 

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.


Sollicitatievoorwaarden https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature