Omschrijving

Voor onze locatie Landlust, een locatie van het Leerwerkbedrijf van Cordaan, zijn we per direct op zoek naar een aanpakker met kennis van plantenteelt en/of groenonderhoud, met de ervaring óf de ambitie om het vak te leren van (Ondersteunend) Begeleider voor 16-32 uur. Kom jij deze prachtige locatie aan het Diemerbos versterken?

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een jaarcontract van 16-32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35-40; €2.258 - € 3.342 o.b.v. een 36-urige werkweek. Inschaling afhankelijk van ervaring;
 • Parkeergelegenheid op het terrein;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Parkeergelegenheid op het terrein;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een groep van ca 15 deelnemers voornamelijk buiten op ons eigen terrein. De deelnemers zijn voornamelijk mannen in de leeftijd 18 tot 65 jaar. Ze hebben allemaal een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische problematiek. Het niveau is zeer gemixed.

Als begeleider richt jij je met de deelnemers voornamelijk op kwekerijwerkzaamheden en het terreinonderhoud. Daarnaast werk je met de deelnemers in het Diemerbos in opdracht van Staatsbosbeheer of ondersteun jij met de deelnemers de Hoveniersgroep bij tuinonderhoud of andere klussen. Dit vraagt van jou meewerken, instrueren en aanpakken. Als begeleider leer jij onze deelnemers de skills en technieken die nodig zijn binnen kwekerij en hovenierswerk. Hiermee ondersteun je hen om te ontwikkelen richting MBO-certificaten en waar mogelijk de uitstroom naar betaald (beschut) werk. Dit doe je samen met je collega en een Leermeester.

Naast de ontwikkeling van de deelnemers vervul je voor de ontwikkeling van Landlust en de werkzaamheden een belangrijke rol door jouw kennis en ervaring over plantenteelt en/of groenonderhoud te delen en met collega’s in de praktijk te brengen zodat we constant kunnen blijven verbeteren.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau 3;
 • Je hebt ervaring met of ambitie om te werken in de zorg;
 • Je hebt bij kennis van het werken in het groen (bijvoorbeeld aantoonbare ervaring bij een kwekerij of als hovenier);
 • Je hebt affiniteit met mensen met een beperking en bent bereid om je verder te ontwikkelen;
 • Jij staat kan goed relativeren en voldoening kan halen uit kleine ontwikkelingen.
 • Jij kunt je verplaatsen in de behoeften van de deelnemer;
 • Jij hebt een enthousiaste, flexibele, positieve en professionele werkhouding.

Waar ga je werken?

Dagcentrum Landlust is een rustig gelegen actief en sfeervol dagactiviteitencentrum in een verbouwde boerderij aan de rand van het Diemerbos in Diemen (vlak naast Amsterdam Zuidoost). We bieden onze cliënten een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren van vaardigheden. Het activiteitenaanbod is verdeeld in een aantal groepen met ieder zijn eigen doelgroep en expertise. De cliënten zijn volwassen en hebben een matige tot zeer ernstige beperking.

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de manager Danique ten Pas via (dtenpas@cordaan.nl / 06-39 18 71 92)
Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.


Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature