Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de gehandicaptenzorg en wil jij je heel graag ontwikkelen Dan zijn we op zoek naar jou! Team De Werf zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe begeleiders; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan onze locatie. Beschik jij daarnaast over een niveau 3 in de zorg? Bekijk dan onderstaande vacature!

Lijkt het werken op De Werf jou wel wat? Of wil jij meer weten over De Werf? Op 4 oktober 2021 houdt De Werf weer een (online) open avond! Aanmelden kan hier.

Over de functie
Je gaat aan de slag binnen een groep van De Werf waar mensen wonen met een verstandelijke beperking en psychiatrie. Als (ondersteunend) begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven.

Gezien wij persoonlijke ontwikkeling en groei graag willen stimuleren geniet je bij ons van voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Zo investeren wij graag in jou als medewerker. Beschik je over een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische zorg of gerelateerde studie); dan bieden wij jou graag de kans om door te groeien tot begeleider niveau 4!

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de Werf of klik hier


Wat krijg je van Cordaan?

 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35 (niveau 3); € 1.765- € 2.633 (excl. onregelmatigheidstoeslag) o.b.v. een 36-urige werkweek 
 • Kies zelf je contract: Wil jij vaste uren of bepaal jij liever zelf je rooster met een flexibel contract? Bij een goede match is een vast contract al snel bespreekbaar.
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw salarisstrook!
 • Wij vieren alle feestdagen! Kerst, Suikerfeest of Gaypride, er is voor iedereen ruimte en een plek om zichzelf te zijn in het werk.
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!

De voordelen van De Werf
De Werf is een groen klein ´dorp´ middenin Amsterdam Noord. Wij hebben een restaurant, een kinderboerderij, een zwembad en een speeltuin.
Daarnaast;

 • Kom je met de auto? Op De Werf kan je je auto gratis parkeren.
 • Voor de collega´s die op de fiets komen; we hebben een overdekte fietsenstalling. Is je fiets stuk? Cordaan repareert je fiets tot € 80!
 • Op De Werf werken we vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie en bieden een betekenisvolle dag invulling aan de bewoners, het Triple C behandelmodel. Niet bekend met Triple C? Wij trainen jou hierin van A tot Z.
 • Op De Werf bereiden we elke dag verse maaltijden samen met de bewoners.
 • Wil je liever geen nachtdiensten draaien? Of juist alleen nachtdiensten? Op De Werf werken we met een apart nachtteam.

Vereisten

Wie ben jij

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, verzorgende IG, activiteitenbegeleiding of social work).
 • Je bent beschikbaar voor 16-32 uur per week.
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Je benut deze eigenschappen graag om activiteiten te bedenken en te doen met cliënten.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert.
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt humor en kan improviseren.

Enthousiast?
Bel voor meer informatie naar Gerard Doodeman via 06-2849 8588. Direct solliciteren? Laat je CV en motivatie achter en dan bellen we jou snel terug.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Sollicitatievoorwaarden
 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), het afnemen van een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature