Omschrijving

Ons teams op De Gooyer is per direct op zoek naar een enthousiaste Ondersteunend Begeleider. Ben jij op zoek naar een baan als Ondersteunend Begeleider of wil jij je heel graag ontwikkelen? Beschik jij over een niveau 3 diploma in de zorg? Bekijk dan onderstaande vacature!

Waar ga je werken?
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken! De activiteiten die worden uitgevoerd zullen plaatsvinden in de Open Inloop, maar ook op de gezamenlijke woonkamers op de verschillende etages.

Over de functie

Je gaat aan de slag binnen een groep van De Gooyer waar mensen wonen met een verstandelijke beperking en psychiatrie. Als (ondersteunend) begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; € 1.765- € 2.633 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en vooral persoonlijke coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, verzorgende IG, activiteitenbegeleiding of social work).
 • Je bent (bij voorkeur per direct) beschikbaar voor 32 uur per week.
 • Je bent energiek, actief en vindingrijk. Daarnaast ben jij bekend met ADL en HDL; waar jij je hand niet voor omdraait.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met zowel de doelgroep LVB als MVB
 • Je ondersteunt de cliënt, hebt oog voor kleine ontwikkelingen en stemt hierover af met de begeleiders van de groep.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed samenwerken, hebt een proactieve; productieve houding en kan oplossingsgericht te werk gaan.

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 23 mei. Na deze sluitingsdatum zullen wij contact met je opnemen.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Koggel (Persoonlijk Begeleider VGZ) via hkoggel@cordaan.nl of 06 - 344 55 779

Voor vragen over het proces kan je terecht bij Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06 - 344 55 809.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature