Omschrijving

Beschik jij over een MBO 3 diploma in de zorg en wil je graag werken op een woonlocatie binnen de gehandicaptenzorg in Amsterdam? Cordaan zoekt namelijk nog een Ondersteunend begeleider wonen gehandicaptenzorg voor 24-32 uur per week. Word jij onze nieuwe collega?

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (24-32 uur) met uitzicht op verlenging of een vast contract;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 28) FWG 35 (min. €2.110 en max. €3.009 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Een leuke bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Fiets stuk? Cordaan vergoed tot wel €80,- per jaar aan fietsreparaties!
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Wat ga je doen?
Als ondersteunend begeleider ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënten. Je ondersteunt de cliënten, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden. Ook op het gebied van de alledaagse handelingen (ADL).

Vereisten

Wie ben jij?  

 • Je beschikt over minimaal een relevante mbo 3 diploma in de zorg;
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week en bent flexibel inzetbaar (ook weekend- en avonddiensten);
 • Je hebt ervaring of affiniteit met de doelgroep (ouderen met een matig verstandelijke beperking MVB);
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je bent een alleskunner; er worden allerlei activiteiten ondernomen;
 • Je hebt een goed gevoel voor humor en gezelligheid! 

Waar ga je werken?
We zoeken  vaste medewerkers voor de volgende locaties:

 • Mandarijnenstraat (Noord/ Tuindorp): Beschikbaar voor 16- 28 uur per week. Op de Mandarijnenstraat wonen 14 cliënten met een LVB (licht verstandelijke beperking). Zij delen met zijn tweeën een appartement met sanitair en een wasmachine. De meeste cliënten gaan overdag zelfstandig naar werk. Zij hebben opvang op steunpunt Mandarijnenstraat van 8:00-10:00 voor ontbijt, dan van 16:00-17:00 voor koffie na werk en van 18:00-21:00 voor het avondeten. Er wordt dus gezamenlijk gegeten en er is een woonkamer. De begeleiders en een vrijwilliger koken. Elke bewoner heeft een vaste dienst om mee te helpen in de keuken. Op vrijdagavond is er een borrelavond.
 • Seegersplein (ZuidOost): Beschikbaar voor 24- 32 uur per week. Het Wethouder Seegersplein ligt aan de rand van Amsterdam Zuidoost en zijn eigenlijk twee woonhuizen. Er zijn twee groepen, elke groep heeft een mooi ingerichte huiskamer en keuken. De bewoners wonen in een groep met zeven medebewoners en hebben een eigen zit-slaapkamer. Achter het huis begint het natuurgebied de Hoge Dijk, hier kunnen de bewoners heerlijk wandelen en tot rust komen. De cliënten hebben een duidelijke zorgvraag ten aanzien van autisme, hechtingsproblemen en psychiatrische problematiek. Zij hebben een matige verstandelijke beperking. We bieden begeleiding passend bij het sociaal-emotionele ontwikkelingsniveau. Daarom is voor deze groepen veel voorspelbaarheid en duidelijkheid in de vorm van vast afspraken en sturing gewenst.
 • Walmolen (Noord/Molenwijk): 28 uur per week; flexibel inzetbaar in weekenden en onregelmatige diensten. De Walmolen bevindt zich in een flat waar 24 appartementen beschikbaar zijn voor (jong)volwassenen met een LVB en MVB. Zij kunnen zelfstandig wonen in de wijk en wonen tussen huurders van de woningcorporatie. De Molenwijk is een rustige omgeving met veel groen, je kunt hier heerlijk wandelen of op een bankje zitten. De bewoners hebben een eigen 2-kamerappartement met slaapkamer, keuken en badkamer. De vierde etage heeft een steunpunt met gezamenlijke huiskamer. Als de bewoner wilt kunt je hier mee-eten, televisie kijken en een kop koffie drinken. Ook worden er verschillende gezamenlijke activiteiten georganiseerd voor de bewoners.
 • Senecastraat (Nieuw-West):  is een huis voor mensen met een verstandelijke beperking in Nieuw-West, een rustige buurt om te wonen. Er zijn twee woongroepen, op iedere woongroep wonen 8 bewoners en beide woonhuizen hebben een tuin. Op deze behandellocatie wonen mensen met een licht of matig verstandelijke beperking. Het is een gezellige locatie waar activiteiten worden georganiseerd en de mensen die er wonen houden van gezelligheid en structuur. Iedere bewoner heeft een eigen persoonlijk begeleider en woonbegeleider die fungeren als eerste aanspreekpunt. We bieden 24-uurs zorg wat betekent dat er 24 uur per dag iemand op de locatie is. De begeleiding ondersteunt op ieder gebied waar de bewoners hulp bij nodig hebben, bij het vinden en behouden van werk of dagbesteding, tot de schoonmaak van de kamer, het onderhouden van sociale contacten of andere begeleidingsvragen en zorgvragen.
 • De Diem (Diemen)24- 32 uur per week.
  Midden in Diemen, in een levendige, winkelrijke buurt staat verpleeghuis De Diem. De Diem is een woonlocatie waar verschillende doelgroepen wonen, voor de afdeling waar onze bewoners met een verstandelijke beperking wonen zijn wij op zoek naar een ondersteunend begeleider. Wij bieden intensieve begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep LVB, stuctuurbiedende begeleiding en MVB met een intensievere zorgvraag.

Enthousiast? 

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Hedwig Stolk (recruitment) via hstolk@cordaan.nl of bel naar 06-43627999.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature