Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt per 16 augustus voor de zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO twee Ondersteunend Begeleiders. Ligt jouw hart bij kinderen met een verstandelijke beperking? Kom ons team dan versterken.

Wat ga je doen als Ondersteunend Begeleider

We zoeken twee ondersteunend begeleiders voor twee en voor drie dagen in de week. Als ondersteunend begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een groep kinderen met een verstandelijke beperking. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de kinderen van je groep. Als ondersteunend begeleider ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de kinderen. De doelen die voor de kinderen zijn afgesproken met de ouders, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd.

Waar ga je werken?

De vacatures zijn voor onze Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO (Amsterdam West), hier begeleiden we in drie groepen van 18 kinderen met een verstandelijke beperking. Op deze zorgonderwijsgroep werken we veel aan schoolse vaardigheden in afwisseling met creatieve vaardigheden en ontspanningsmomenten.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een mbo-niveau 3 of 4. 
  • Je hebt enige ervaring in het werken met Jeugd met een beperking;
  • Je hebt ervaring met de doelgroep of zou je hier graag in willen ontwikkelen
  • Een deel van de functie bestaat uit verzorgende taken; bijvoorbeeld verschonen en helpen met eten geven;
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding; je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
  • Je bent transparant en helder in je communicatie en staat open voor visies en meningen van anderen zodat je je eigen inzicht indien nodig kunt bijstellen.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. 

  • Voor de functie van ondersteunend begeleider bieden we een contract van 9 maanden van 16 of 24 uur. Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau FWG 35.
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. De sluitingsdatum van deze vacature is 15 juli 2021, de gesprekken zullen plaatsvinden tussen 19 en 23 juli 2021.

Voor meer informatie over deze functie kun je tot 8 juli contact opnemen met Marieke Heinsman (manager) via mheinsman@cordaan.nl of 06 46 42 51 19, na 8 juli kan er contact opgenomen worden met Rachel Burnet 06 28 35 64 79.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen (recruiter) via nvanveenhuizen@cordaan.nl of 06 – 11 86 50 88

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Controleer altijd na je sollicitatie of je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature