Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt per direct voor de zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO een enthousiaste Ondersteunend Begeleider. Ligt jouw hart bij kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand? Kom ons team dan versterken.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op één van de Zorgonderwijsgroepen van Cordaan Jeugd. Op deze groepen bieden wij dagbesteding aan kinderen met een verstandelijke beperking. We werken met groepen van 6 kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking. De kinderen bereiden we voor op het ZML onderwijs of kinderen kunnen profiteren van de schoolse omgeving en kleine momenten meedoen op de ZML-school. Zij hebben echter wel de basis van een kleine groep nodig.

Als ondersteunend begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een groep kinderen met een verstandelijke beperking. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de kinderen van je groep. Als ondersteunend begeleider ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de kinderen. De doelen die voor de kinderen zijn afgesproken met de ouders, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je per direct een tijdelijke aanstelling van 32 uur voor in ieder geval 7 maanden. Je werkt 4 dagen in de week van 8.15-16.15, dinsdag is je vrije dag. Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 35. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Om begeleider op een van onze locaties te worden beschik je over een mbo 3 of mbo 4 zorgdiploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW).

Waar ga je werken?

De vacature is voor onze Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO (Amsterdam West), hier begeleiden we in drie groepen 18 kinderen met een verstandelijke beperking. Je komt te werken op een vaste groep voor 4 dagen in de week (dinsdag is je vrije dag, hier kunnen we niet van afwijken). Op deze zorgonderwijsgroep werken we veel aan schoolse vaardigheden in afwisseling met creatieve vaardigheden en ontspanningsmomenten.

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt enige ervaring in het werken kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking. Je hebt een praktische instelling, bent flexibel en je hebt grote affiniteit met deze doelgroep. Je bent enthousiast en je bent in staat om de doelen voor de kinderen in de praktijk samen met collega's uit te voeren. Ervaring op het gebied van werken in groepsverband heeft de voorkeur. Je staat open voor de vernieuwingen die op dit moment plaatsvinden binnen onze zorgonderwijsgroepen.

Enthousiast?

Solliciteer dan hier direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je bellen met Marieke Heinsman (teammanager Cordaan Jeugd) via T. 06 46 425 119. Voor vragen over de sollicitatieprocedure met Nicky van Veenhuizen (recruiter) via T. 06 11 865 088. De sluitingsdatum is 28 mei 2021, bij een interessante brief en CV nemen we meteen contact met je op.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature