Omschrijving

Voor onze zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO van Cordaan Jeugd zijn wij per direct op zoek naar een ondersteunend begeleider voor 24 uur per week. Heb jij zin om ons Cordaan Jeugd team te versterken? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 (min. €2.110 en max. €3.009 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Wat ga je doen?
Je komt te werken op één van de Zorgonderwijsgroepen van Cordaan Jeugd. Op deze groepen bieden wij dagbehandeling aan kinderen van 4 tot 12 jaar met een verstandelijke beperking. We werken met groepen van 6 kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking. De kinderen bereiden we voor op het ZML onderwijs of kinderen kunnen profiteren van de schoolse omgeving en kleine momenten meedoen op de ZML-school. Zij hebben echter wel de basis van een kleine groep nodig. Als ondersteunend begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een groep kinderen met een verstandelijke beperking. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de kinderen van je groep. Als ondersteunend begeleider ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de kinderen. De doelen die voor de kinderen zijn afgesproken met de ouders, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd.

Waar ga je werken?
Op dit moment zoeken wij een ondersteunend begeleider voor de Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO. Je komt als ondersteunend begeleider voor de hele locatie te werken. We hebben drie groepen van 6 kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking. Je werkt twee dagen op een vaste groep en twee dagen op de andere groepen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau.
 • Je hebt enige ervaring in het werken met kinderen met een ernstige of matige verstandelijke beperking.
 • Ervaring op het gebied van werken in groepsverband heeft de voorkeur. Je staat open voor de vernieuwingen die op dit moment plaatsvinden binnen onze zorgonderwijsgroepen.
 • Ervaring met de behandelmodel Triple-C is een pre.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel.

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijk vragen over de functies, kun je contact opnemen met Marieke Heinsman (manager Cordaan Jeugd) via 06-46425119.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers (recruiter) via dkuijpers@cordaan.nl

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature