Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt per 16 augustus voor de zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO een enthousiaste Ondersteunend Begeleider. Ligt jouw hart bij jongeren met een verstandelijke beperking? Kom ons team dan versterken.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op één van de Zorgonderwijsgroepen van Cordaan Jeugd. Op deze groepen bieden wij dagbehandeling aan jongeren met een verstandelijke beperking. We werken met groepen van 6 jongeren met een ernstige of matige verstandelijke beperking. De jongeren bereiden we voor op het ZML onderwijs of jongeren kunnen profiteren van de schoolse omgeving en kleine momenten meedoen op de ZML-school. Zij hebben echter wel de basis van een kleine groep nodig.

Als ondersteunend begeleider werk je samen met collega's in de ondersteuning van een groep jongeren met een verstandelijke beperking. In overleg met je collega's bepaal je welke taken je uitvoert met betrekking tot de jongeren van je groep. Als ondersteunend begeleider ben je een belangrijke schakel in de praktische uitvoer van de werkplannen van de jongeren. De doelen die voor de jongeren zijn afgesproken met de ouders, worden door jou voor een groot deel samen met je collega's op de groep uitgevoerd.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je per direct een tijdelijke aanstelling van 16-24 uur voor in ieder geval 7 maanden. Daarna is er uitzicht op een vast contract. Je werkt 2 of 3 dagen in de week van 8.00-16.00, woensdag en vrijdag zijn je weekdagen, een derde dag is in overleg. Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 35. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Om begeleider op een van onze locaties te worden beschik je over een mbo 3 of mbo 4 zorgdiploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW).

Waar ga je werken?

De vacature is voor onze Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO (Amsterdam Zuid), hier begeleiden we in twee groepen 13 jongeren met een verstandelijke beperking. Op deze zorgonderwijsgroep werken we veel aan schoolse vaardigheden in afwisseling met creatieve vaardigheden en ontspanningsmomenten.

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt enige ervaring in het werken met jongeren met een ernstige of matige verstandelijke beperking. Je hebt een praktische instelling, bent flexibel en je hebt grote affiniteit met deze doelgroep. Je bent enthousiast en je bent in staat om de doelen voor de jongeren in de praktijk samen met collega's uit te voeren. Ervaring op het gebied van werken in groepsverband heeft de voorkeur. Je staat open voor de vernieuwingen die op dit moment plaatsvinden binnen onze zorgonderwijsgroepen.

Enthousiast?

Solliciteer dan hier direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je bellen met Marieke Heinsman (teammanager Cordaan Jeugd) via T. 06 46 425 119. Voor vragen over de sollicitatieprocedure met Nicky van Veenhuizen (recruiter) via T. 06 11 865 088. De sluitingsdatum is 5 juli 2021, bij een interessante brief en CV nemen we meteen contact met je op.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature