Omschrijving

Per 1 juni 2022 zoeken wij een fijne, spontane en lieve collega die ons leuke team tijdelijk komt versterken. We zoeken iemand die voor vier a vijf dagen bij ons komt werken.

Zorgonderwijsgroep Drostenburg
Wij zijn een Zorgonderwijsgroep van Cordaan, in de school Drostenburg. Wij bieden dagbesteding aan kinderen van 4-12 jaar met een meervoudige beperking. Wij vangen de kinderen overdag liefdevol op zodat ze zich zo optimaal mogelijk en op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen. Het streven is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar een passende vorm van onderwijs.

Wat ga je doen?
Je biedt samen met je collega’s de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag, zorgplan en ondersteuningsbehoefte. Jij zorgt ervoor dat de kinderen de dag fijn kunnen starten bij het binnenkomen en helpt bij het verzorgen en begeleiden gedurende de dag.

Je werkt dagelijks op de groep van 6 tot 8 kinderen, waarbij je bijna geen moment stilzit. Je werkt met een collega en samen draaien jullie de dag met de kinderen. Jullie zorgen voor een veilig en gezellig klimaat op de groep. Je dag is gevuld met liedjes zingen, eten geven, jasjes aantrekken, verzorgingsmomenten en heerlijke knuffel en leermomenten.

Waar ga je werken?

Zorgonderwijsgroep Drostenburg is gevestigd op Drostenburg (school voor speciaal onderwijs gericht op revalidatie en of verpleegkundige zorg) in Amsterdam. Op onze zorgonderwijsgroep bieden wij multidisciplinaire dagbehandeling aan kinderen met een ernstige verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand, die een motorische beperking hebben en/of een medische hulpvraag. We maken veel gebruik van hulpmiddelen, zoals loopwagen, (elektrische) rolstoel, statafel en worden revalidatie therapieën gegeven door logopedie, fysiotherapie en ergotherapie. Dit maakt dat je dag nooit saai is en je fysiek flink aan de slag bent.

De verpleegkundige handelingen worden door het verpleegkundig team uitgevoerd.

Onze 12 kinderen zijn in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, verdeeld over 2 groepen. De kinderen zijn aanwezig van 8.30 uur tot 14.30 uur. De werkdagen zijn in overleg en de werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een zorg-diploma SPW 2 of 3, of vergelijkbaar.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met Jeugd met een beperking.
 • Je hebt ervaring of interesse in het werken vanuit Triple C.
 • Je vindt het geen probleem om verzorgende taken te doen; bijvoorbeeld het verschonen en helpen met eten geven.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding.
 • Je bent transparant en eerlijk.
 • Je bent beschikbaar voor de gevraagde periode (september, oktober, november, december, januari, februari).

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een tijdelijk contract voor de periode van 3-6 maanden. We kijken graag ook naar werkmogelijkheden voor de periode daarna.
 • Het is ook mogelijk om vaste te flexer te worden bij een van onze locaties;Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 28) FWG 35 (min. €1.920 en max. €2.853 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties.
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. De sluitingsdatum is woensdag 11 mei 2022, de selectie zal plaatsvinden op 13 mei en de gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 16 mei tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jessica Korver, coördinator, 06-12604704

Sollicitatieprocedure
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature