Omschrijving

Voor verschillende cliëntenraden zoeken wij een enthousiaste en betrokken ondersteuner, een leuke en afwisselende functie met grote impact! Ben jij een ondersteuner met een passie voor het vakgebied Medezeggenschap én heb je affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder.

Wat bieden wij?

Een ontzettend leuke baan waar jij jezelf kunt zijn bij een van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam!

 • Een jaarcontract voor 16 uur per week (parttime) met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Geld: in de vorm van salaris conform CAO VVT, FWG 40 (min. €2.695,- en max. €3.503,- o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Bij Cordaan ga je voor een loopbaan, als je een opleiding wilt volgen dan kijken we samen welke het beste past;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT en thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop en iPhone. 
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!

Wat ga je doen?
Je wordt onderdeel van het team cliëntenmedezeggenschap van Cordaan. Samen met de andere ondersteuners geef je de cliënten van Cordaan een stem. In de functie van ondersteuner lokale cliëntenraden ben je bezig met het organisatorisch en secretarieel ondersteunen van meerdere lokale cliëntenraden. Als ondersteuner draag je zorg voor alle administratieve, secretariële en faciliterende zaken rondom de lokale cliëntenraad:

 • Je bereidt de vergaderingen voor van de lokale cliëntenraad; daarbij moet je denken aan het maken van agenda, versturen van de stukken, boeken van ruimte. Je notuleert tijdens de overleggen van de raad en de commissies.
 • Je bereidt de behandeling van inhoudelijke thema’s voor. Dit doe je in overleg met het dagelijks bestuur van de lokale cliëntenraad;
 • Je bent gesprekspartner voor de leden van de lokale cliëntenraad en je neemt initiatief in het onder de aandacht brengen van belangrijke zaken;

Daarnaast bereid je adviezen voor, zoals bijvoorbeeld:

 • Je stelt adviezen op aan de directeur of locatiemanager, op verzoek van en in overleg met het dagelijks bestuur;
 • Je bewaakt de naleving van wetten en procedures met betrekking tot cliëntenmedezeggenschap;
 • Je verstrekt informatie en adviseert de lokale cliëntenraad over specifieke onderwerpen met betrekking tot cliëntenmedezeggenschap.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma niveau 3;
 • Je bent per week 16 uur beschikbaar;
 • Je werkt graag zelfstandig en bedenkt graag creatieve oplossingen;
 • Daarnaast heb je affiniteit met: de zorg in het algemeen, medezeggenschap en met cliënten in de zorg in het bijzonder!

Waar ga je werken?
Bij Cordaan werken wij hybride. Wanneer nodig werk je op een locaties van het domein waar je werkzaam bent. Daarnaast zal je vanuit huis werken en soms vanaf het hoofdkantoor van Cordaan, Het Havengebouw (gelegen naast centraal station). Cordaan faciliteert thuiswerken. Je wordt aangestuurd door de teamleider HRK&I, onderdeel van het team HR-operations de afdeling HRK&I.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Solliciteren is mogelijk tot 26 februari 2024. Voor inhoudelijke vragen over de functie of over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen (teamleider HRK&I) via nvanveenhuizen@cordaan.nl of via 06-11865088. 

Meer lezen en weten over cliëntenraadmedezeggenschap? Lees dan hier verder.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature