Omschrijving

Heb jij altijd al in de zorg willen werken en ben je toe aan een carrière switch? Meld je dan aan voor de duale opleiding tot HBO verpleegkundige bij Cordaan. De opleiding start op 1 september dus wees er snel bij! 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een contract van 28 uur in het eerste jaar en vanaf het tweede jaar 32 uur voor de duur van je opleiding (4 jaar), met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50/zij-instroomperiodiek (€ 2.717,-  bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur)
 • Goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!

Daarnaast biedt Cordaan biedt vele mogelijkheden zodat jij je ook na je opleiding verder kunt ontwikkelen. Zo zijn er programma's voor vakinhoudelijk leiderschapsontwikkeling, zijn er kansen om je te specialiseren en is er een management traineeship. Ook zijn er verschillende projectgroepen waaraan je kan deelnemen om je ontwikkeling een boost te geven en invloed kan hebben op kwaliteit en beleid. Heb je een specifieke opleidingswens? Bij Cordaan is er ruimte voor maatwerk zodat jij je eigen carriérepad kunt volgen. Bij Cordaan kom je tot bloei!

Wat ga je doen?
Cordaan biedt ambitieuze zij-instromers een unieke kans! Samen met de Hogeschool van Amsterdam organiseert Cordaan een uniek opleidingstraject tot wijkverpleegkundige. De HBO-V duaal opleiding is een combinatie van leren en werken. Naast theoretische lessen doe jij ook direct kennis en ervaring op in de praktijk. Leren door doen dus! 

De opleiding duurt 4 jaar en bestaat uit een propedeutische fase (eerste studiejaar) en een hoofdfase (tweede, derde en vierde studiejaar). Als je je propedeuse binnen het eerste studiejaar behaalt ontvang je van Cordaan een leer/arbeidscontract voor de overige drie jaar van je opleiding. 

Vanaf het tweede lesjaar zal je ook werkzaam zijn in de wijken van Amsterdam. Je maakt hierbij als leerling HBO Verpleegkundige deel uit van het Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief (AWC).Het doel van het collectief is om de wijkverpleging door te ontwikkelen en neer te zetten zoals bedoeld in het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Met elkaar geven jullie invulling aan het collectief, dagen elkaar inhoudelijk uit en bewaken de kwaliteitsnorm. Vanuit het collectief worden intervisie en themadagen georganiseerd om gezamenlijk richting en inhoud te geven aan de koers van de wijkverpleging.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een diploma havo, vwo of mbo-4;
 • Je hebt werkervaring in een functie op het niveau van je opleiding;
 • Enige werkervaring met zorg of welzijn is een pré;
 • Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg.

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Om te kunnen beoordelen of je in aanmerking komt voor dit traject is het belangrijk dat je een motivatiebrief toevoegt aan je sollicitatie. Beantwoord in je brief zeker de volgende vragen:

 • Wat is je motivatie om aan dit traject deel te nemen?
 • Wat zijn voor jou de redenen om te kiezen voor de duale HBO-V opleiding in de Wijk? 
 • Welke ervaring heb je met zorg voor mensen en/ of omgeving?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marloes Alteveer, telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-4843 0289. Of stuur een e-mail naar malteveer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature