Omschrijving

Heb jij altijd al in de zorg willen werken en ben je toe aan een carrière switch? Meld je dan aan voor de duaal tijd opleiding tot HBO verpleegkundige bij Cordaan!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

De baan

Cordaan biedt ambitieuze zij-instromers een unieke kans! Samen met de Hogeschool van Amsterdam organiseert Cordaan een uniek opleidingstraject tot wijkverpleegkundige. De HBO-V duaal opleiding is een combinatie van leren en werken. Naast theoretische lessen doe jij ook direct kennis en ervaring op in de praktijk. Leren door doen dus! 

De opleiding duurt 4 jaar en bestaat uit een propedeutische fase (eerste studiejaar) en een hoofdfase (tweede, derde en vierde studiejaar). Als je je propedeuse binnen het eerste studiejaar behaalt ontvang je van Cordaan een leer/arbeidscontract voor de overige drie jaar van je opleiding. 

Vanaf het tweede lesjaar zal je ook werkzaam zijn in de wijken van Amsterdam. Je maakt hierbij als leerling HBO Verpleegkundige deel uit van het Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief (AWC). Vanuit het 'Amsterdams Wijkverpleegkundig Collectief' krijgen de wijkverpleegkundigen de kans om de wijkverpleging door te ontwikkelen en neer te zetten zoals bedoelt in het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Sterker nog, het collectief bepaalt de koers van de wijkverpleging en daarmee ook de kwaliteit van de zorg. Met elkaar geven Wijkverpleegkundigen verdere invulling aan het collectief, dagen elkaar inhoudelijk uit en bewaken de nieuwe kwaliteitsnorm. Kortom, de ideale omgeving om te worden opgeleid als wijkverpleegkundige!  

De loopbaan 

We kijken samen met jou waar jij, met jouw unieke talenten en ervaring, voor onze cliënten gaat zorgen en jezelf verder gaat ontwikkelen. Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een diploma havo, vwo of mbo-4;
  • Je hebt werkervaring in een functie op het niveau van je opleiding;
  • Enige werkervaring met zorg of welzijn is een pré;
  • Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg.

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reageer snel en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Om te kunnen beoordelen of je in aanmerking komt voor dit traject is het belangrijk dat je een motivatiebrief toevoegt aan je sollicitatie. Beantwoord in je brief zeker de volgende vragen:

  • Wat is je motivatie om aan dit traject deel te nemen?
  • Wat zijn voor jou de redenen om te kiezen voor de duale HBO-V opleiding in de Wijk? 
  • Welke ervaring heb je met zorg voor mensen en/ of omgeving? 

Inschrijven is mogelijk tot 31-07-2021. 


Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nicky van Veenhuizen, telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-11865088. Of stuur een e-mail naar nvanveenhuizen@cordaan.nl.


 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature