Omschrijving

Wil jij binnen de thuiszorg werken als de kinderen naar school zijn én weer op tijd op het schoolplein staan om je kind op te halen? Heb jij ’s ochtends, 's middags of ‘s avonds een paar uur per week de mogelijkheid om weer lekker aan het werk te gaan? Heb je een diploma als Helpende plus, Verzorgende C of IG of als Verpleegkundige? Dan is Cordaan Zorg in de Wijk op zoek naar jou!

Met een klein contract (4–16 uur per week) en een rooster dat is afgestemd op de schooltijden van jouw kind(eren) kan je bij ons aan het werk en maak jij dagelijks onze cliënten blij met je komst!

Wat krijg je van ons?

Wij zijn ons goed bewust van de complicaties welke het combineren van werk en kinderen met zich meebrengen. Daarom bieden wij jou graag de mogelijkheid om tijdens of buiten de schooltijden van jouw kind(eren) bij ons aan de slag te gaan als Helpende+, Verzorgende C, Verzorgende IG of Verpleegkundige in Amsterdam!

Je krijgt hierbij van Cordaan:

  • Een contract voor 4 tot 16 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid
  • 4 tot 5-urige diensten afhankelijk van de schooltijden van jouw kind(eren) tussen 7:00 – 23:00
  • Een vaste standplaats in Amsterdam, te weten wijkteam Centrum; Slotermeer; Geuzenveld of Staatsliedenbuurt
  • Een functie als Helpende +, Verzorgende C, Verzorgende IG, (wijk)ziekenverzorgende of Verpleegkundige, afhankelijk van jouw relevante diploma(‘s) en ervaring!

Vereisten

Ben jij geïnteresseerd in een flexibele functie welke goed te combineren is met de verantwoordelijkheden voor jouw kind(eren)? Neem dan contact met ons op! Wil je liever eerst even meelopen om een beeld te krijgen van werken in de Wijk? Dan kan dat natuurlijk ook.

Neem voor vragen over de vacature of een mogelijke meeloopdienst gerust contact op met Jacco Tilgenkamp – Recruiter (jtilgenkamp@cordaan.nl / (06 - 34455 809); Heidi Muilenburg – Teammanager Centrum (hmuilenburg@cordaan.nl / (06 – 18 68 37 60) of met Laura Taskin - Teammanager Slotermeer & Geuzenveld (ltaskin@cordaan.nl / 06 - 39 00 59 53)

Sollicitatievoorwaarden

  • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
  • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
  • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
  • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature