Participatiecoach - dagbesteding- locatie Kraka e Sewa

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als participatiecoach in Kraka e Sewa ontwikkel en coördineer je het welzijnsaanbod voor de deelnemers. Dit zijn ouderen met een begeleiding en/of ondersteuningsvraag voor dagbesteding, maar ook buurtbewoners zonder ondersteuningsvraag.

Je beschikt over goede sociale- en coachings-vaardigheden om bezoekers/mantelzorgers/vrijwilligers en stagiaires aan te sturen en te begeleiden. Daarnaast analyseer je de behoefte van cliënten, begeleid je de activiteiten en verzorg je de administratieve werkzaamheden die bij de functie horen.


Waar ga jij werken?

Ontmoetingscentrum met zorg voor Surinaamse ouderen en steun voor hun verwanten. Kraka E Sewa is een bruisend ontmoetingscentrum in Amsterdam Zuidoost, waar Surinaamse ouderen met beginnende cognitieve problemen en/of eenzaamheid problematiek terecht kunnen. Maar ook buurtbewoners zijn van harte welkom. “Kraka” Is Surinaams voor ‘steun’. Bij ons betekend dat steun aan de partner, kinderen, familieleden en vrienden die een beginnend dementerend familielid thuis verzorgen. ‘Sewa’ is afgeleid van het Hindi-woord ‘zorg’. Dit staat voor de zorg aan de bezoekers van het ontmoetingscentrum. In Kraka-e-Sewa is veel kennis en ervaring aanwezig over de zorg voor Surinaamse ouderen en het verlenen van steun aan de familie. De medewerkers, vrijwilligers en andere organisaties, waar wij mee samenwerken, zijn goed op de hoogte van de manieren waarop men binnen de Surinaamse gemeenschap omgaat met ouder worden, dementie en het verlenen van zorg aan familieleden. Ook heeft men kennis en ervaring over familiesystemen binnen de Surinaamse gemeenschap. Klik hier voor meer informatie over Kraka e Sewa.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante HBO opleiding gedaan, bv opleiding SPH
  • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week;
  • Je hebt ervaring in de zorg voor ouderen;
  • Je bent sterk in plannen en organiseren en hebt een uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, o.a. t.b.v. het geven van presentaties
  • Je hebt kennis van de sociale kaart van Amsterdam. Je bent een netwerker en je vindt creatieve oplossingen door verschillende partijen bij elkaar te brengen.

 

Dit krijg jij van ons

  • Wij bieden je een tijdelijke aanstelling voor zes maanden met eventueel uitzicht op verlenging
  •  Het salaris en inschaling is conform CAO FWG 45
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Joke van der Veen tel; 06-12603520

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature word niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschktheid hebben interne kandidaten voorrang.