Omschrijving

Ben jij een energieke, creatieve duizendpoot met mensenkennis, positief ingesteld, kan je goed samenwerken maar ben je bovenal een verbinder? Wordt jij net zo enthousiast van het zoeken naar een passende activiteit voor een dementerende cliënt als van het aansturen van een grote groep vrijwilligers voor een dagje uit met de bewoners. Kom dan als Participatiecoach per direct werken bij De Gooyer (32 uur per week).

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45, min. €2.007,- en max. €3.264,- o.b.v. 36 uur bruto per maand;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.


Wie ben je?
Enige kennis en ervaring in het werken met de doelgroep is gewenst maar geen pré. Wel zijn we op zoek naar iemand die enthousiast wordt van het werken met ouderen en zich graag verder wil verdiepen in de leefwereld van onze bewoners. De Gooyer is nauw verbonden met de Dapperbuurt en wij functioneren tevens als Wijkservicepunt. Hierbij werken we samen met de extramurale dagbesteding vanuit Cordaan maar ook met andere diverse organisaties vanuit de buurt. Dit zorgt voor een open karakter binnen de Gooyer, waarbij de buurtbewoner met een hulpvraag terecht kan in de Gooyer. Je draagt zorg voor het behouden en vergroten van dit netwerk doormiddel van het aansluiten bij wijktafels en andere buurt gerelateerde overleggen. Het aansturen en initiëren van geschikte activiteiten die passend zijn bij zowel eigen bewoners als bezoekers van het Wijkservicepunt is ook één van jou uitdagingen.

 • Je hebt minimaal een mbo niveau 4 diploma of hoger;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep (somatiek en PG);
 • Je bent flexibel inzetbaar (avond, weekend);
 • Zelfstandig het eigen werk te organiseren en in te plannen in samenwerking met collega’s;
 • Je bent in staat om zowel zorgmedewerkers als vrijwilligers en mantelzorgers te begeleiden en coachen rondom het welzijn van de bewoner;
 • Je hebt goede sociale vaardigheden, bent ondernemend, positief en inventief.

Vereisten

Waar ga je werken?
Aan de levendige Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer, een unieke locatie waar naast zorg voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ook verstandelijk gehandicapten zorg wordt geleverd. De Gooyer heeft een belangrijke functie in de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs voor een drankje en een praatje. Dit maakt het een gezellige en afwisselende locatie om te werken! De activiteiten die worden uitgevoerd zullen plaatsvinden in de Open Inloop, maar ook op de gezamenlijke woonkamers op de verschillende etages.

Wat ga je doen?
Het werken als participatiecoach binnen de Gooyer is zeer divers. Je werkt met allerlei verschillende disciplines en organisaties om zo goed mogelijk de welzijnsbehoefte van de bewoners te faciliteren. Het is dus van belang dat je kan meedenken met de ideeën vanuit de bewoners en de teams. Onze huidige zorgvragers hebben steeds vaker een specifieke welzijnsbehoefte. Het organiseren van deze gerichte activiteiten zal zo veel mogelijk tot stand moeten komen doormiddel van de juiste inzet van mantelzorgers en vrijwilligers. Hierbij is het dus van groot belang dat deze krachten zoveel mogelijk worden uitgenodigd en gebundeld en je de juiste voorwaarden kan scheppen om zo samen de zorgvrager te kunnen ondersteunen in zijn of haar welzijnsbehoefte. Binnen de Gooyer werk je dus niet alleen nauw samen met twee collega’s / participatiecoaches maar ook alle andere collega’s probeer je zo veel mogelijk te betrekken bij het welzijn van de bewoners. En juist door het inzetten en begeleiden van vrijwilligers en mantelzorgers draag je ook mede zorg voor een prettige en open woonsfeer voor de bewoners van de Gooyer.

Enthousiast?
Zoek jij een gezellige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Wij ontvangen graag jouw Cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nanette Quick - Wingers (locatiemanager) via 06-11620086. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007. 

Reageren kan tot en met 22 april 2021.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature