Participatiecoach ouderenzorg

Omschrijving

 

 Ben jij een creatieve en ondernemende welzijnsmedewerker, die goed kan netwerken en graag initiatief neemt? Heb je aandacht voor ouderen en kan jij de wensen en capaciteiten van deze ouderen achterhalen en vertalen in activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?  

Als participatiecoach in Nieuw Vredenburgh ontwikkel en coördineer je het welzijnsaanbod voor de bewoners van Nieuw Vredenburgh en voor de mensen uit de buurt. Nieuw Vredenburgh heeft welzijn hoog in het vaandel. Daarnaast zit het huis momenteel in een transitie van verzorgingshuis naar verpleeghuis. Dit zorgt voor een nieuw aanbod van cliënten. Als participatiecoach in het dan ook aan jou om een nieuw, verfrissend aanbod neer te gaan zetten waarbij het individu voorop staat!  De verschillende doelgroepen die aan de activiteiten deelnemen zijn: ouderen met een ondersteuningsvraag,  ouderen die in de buurt wonen, en ouderen met een verstandelijke beperking.

De samenwerking met vrijwilligers, gastvrouwen en het betrekken van mantelzorgers bij de activiteiten is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast analyseer je de behoefte van cliënten, begeleid je de activiteiten en verzorg je de administratieve werkzaamheden die bij de functie horen.

 

Waar ga je werken?

Nieuw Vredenburgh is een woon zorg centrum in de Baarsjes, Amsterdam West. Het staat in een levendige, kleurrijke, bruisende en multiculturele buurt waar veel activiteiten ondernomen worden. Nieuw Vredenburgh heeft in de wijk een inloop functie voor ouderen. Het zorgcentrum heeft in totaal 124 appartementen en verschillende aanleunwoningen. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de zorg en dienstverlening aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid, gastvrije ambiance en welzijn voorop staan.

   

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een voor de functie relevant HBO diploma en je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met het opzetten en begeleiden van activiteiten en het werken met ouderen met veelvoorkomende problematiek. Binnen deze functie zal je veel zelfstandigheid krijgen de ruimte om nieuwe dingen op te zetten, het is daarom belangrijk dat je innovatief, vernieuwend en creatief bent en in staat om zelfstandig projecten op te zetten. Daarnaast heb je ervaring met subsidie aanvragen.

Verder beschik je over goede sociale en coachende vaardigheden om mantelzorgers/vrijwilligers en stagiaires aan te sturen en te begeleiden. Je hebt ruime computerkennis en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je bent creatief, flexibel en een duizendpoot die constant kan schakelen tussen de diverse doelgroepen. Je bent nieuwsgierig naar achtergronden, normen en waarden en andere onbekendheden als het gaat om (culturele) diversiteit. Je draagt bij aan een goede sfeer waarbij de cliënten zich prettig kunnen voelen. Tevens heb je affiniteit met verschillenden doelgroepen. Je bent een echte aanpakker met kennis van ziektebeelden en in staat om de behoefte van de cliënten te vertalen naar passende activiteiten.

 

Wat krijg je van ons?

Wij bieden je een werkplek waarbij samenwerking met cliënten en collega's voorop staat. Werkplezier, persoonlijke professionaliteit en zelfstandigheid gaan hierbij hand in hand. Je werktijden en dagen zijn flexibel, conform roosterplanning. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Inschaling vindt plaats in FWG 45 conform cao VVT voor 24-32 uur per week voor de duur van 1 jaar.

 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Ruby Groot teammanager zorg. Zij is te bereiken op 06-11701278. Je kunt reageren tot 20 maart 2018.